Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny nas dzis zasypalo, super bialutko maly miala radoche jak rano wstal o dziwo dzis szkola otwarta bo normalnie troche sniegu i odrazu szkole zamykaja
Malutka jeszcze spi agatakat uwielbiam te jej oczka ale nacieszyc sie nie da bo ciagle spi, zrobic jej zdjecie z otwartymi oczkami to niezly wyczyn Pepuszek zaczyna jej juz odpadac mam nadzieje ze dzis juz odpadnie....ja sie czuje swietnie jak po CC minal dobry tydzien a ja moge gory przenosic oczywiscie wiadomo dzwigac nie moge nic procz mojej kruszynki
Pozdrawiam i zycze milego dnia, no i oczywiscie czekam na wiesci z porodowek
U nas zimno ale sniegu brak , z czego nie sa zadowolone moje dziewczyny bo wiadomo snieg +zamkniecie szkoly. Ja znowu umieram dla odmiany teraz lewa piers szwankuje ,ale dzis juz lepiej jestem bez temp. Za te wszystkie ktore czekaja na rozwiazanie trzymam kciuki, oby to nastapilo juz dzis. Wiem jak sama czekalam, a urodzilam po terminie tydzien, we wtorek mialam isc na wywolywanie a w sobote mala wyskoczyla sama
Heja! u nas snieg spadl dzisiaj w nocy T. pojechal do pracy, ale my wymienilismy opony na zimowe wiec nie bylo problemu mamcia spodziewalam sie ze znowu bedzie kataklizm a tu tym razem rzeczywiscie i szkoly niektore otwarte i ludzie normalnie do pracy docieraja..
najlepsze ze tesciowa jest teraz u nas, w niedziele ma odlot a tu loty odwoluja w europie
irka wspolczuje problemow z piersiami mamcia i jak tam ? jak karmisz MAlutka?
czesc dziewczyny
ja tylko na min wlasnie sie zbieram do szpitala, odchodzi mi czop i polozna kazala przyjechac a od wczoraj mam bole takie jak na miesiaczke wiec chyba sie zaczelo....
ps. u nas tez snieg spadl
Aga.m trzymam kciuki i czekamy na wiesci........ Mamcia- sliczna ta wasza Lily agata- zazdroszcze wam sniegu b w walii zapowiadaja ze bedzie a jak narazie nici:--( a Angole moze sie juz powoli przyzwyczajają do sniegu i juz tak nie panikuja....
a ja wlasnie w pracy zasypiam na siedzonco normalnie,od wczoraj wziełam sie za picie magnezu bo jak mnie skurcz w łydkę w nocy dopadł to popłakałam sie z bólu czegos takiego to ja w zyciu nie miałam potem chodzic normalnie nie mogłam bo mnie bolało....
Aga trzymam kciuki. Powodzenia Kochana
U mnie nadal nic,delikatny ból brzucha taki jak na miesiączkę ale to mam już od kilku tyg. Byłam dziś u położnej,wszystko ok. Mam się zgłosić za tydz we wtorek na wywołanie do szpitala jeśli do tego czasu nie urodzę. Ale mam wielką nadzieje,że jednak dzidzia zdecyduje się sama wcześniej mój brzuch opuścić.
aga.m trzymam kciuki!!!!
a ja sie rano przeliczylam zdazylam napisac ze u nas szkoly pootwierane a za 10 min. moj K z Kacprem staneli w drzwiach ze szkola zamknieta
teraz poszli na godz. na sanki agatakat karmie mala mieszanka i troche piersi ale pokarm zanika...no nic najwazniejsze ze mala zadowolona....zjada ok 90ml. mieszanki spi 3-4godz. i tak w kolko dzis pierwszy raz wytrzymala godz. bez spania bo tak to dziecka nie mamy....
pozdrawiam
no i my juz w domu ale nadal w dwupaku
bole sie nasilily ale wyslali nas do domu, posiedzielismy 3 godz... szyjka jest jeszcze dluga a bole jak powiedziala moga byc dlatego ze dzidzia sie uklada. Bynajmniej powiedziala ze do konca tygodnia powinnam urodzic.... mam czekac na skurcze badz krwawienie.... zonbaczymy teraz sprobuje sie przespac ale brzuch zaczyna coraz mocniej bolec, poszlam za ich rada i wzielam paracetamol
jutro przylatuje moja mama wiec jeszcze pewnie bedzie przy narodzinach