Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a co tu taka cisza? agatakat, elzu ile mialy wasze dzieciaczki jak poszlyscie na pierwszy spacer? U nas jest teraz -3 i raczej szybko nie wyjdziemy...
mamcia jak Nasza miala 2 dni to pojechalismy do register office razem z nia ja zarejestrowac potem jak miala 6 dni zawiezlismy ja do rodzicow a sami wyszlismy na miasto ) to byly wyjscia w foteliku samochodwym od domu do samochodu wiec nie wiem czy to zaliczyc na pierwszy spacerek wozkiem bylysmy na spacerku jak Mala miala ponad tydzien :-)
Nasz pierwszy spacer do sklepu 20 minutowy byl w drugim tygodniu, a dzis pierwszy raz wyszlam na godzinke. Nie wiem ile jest stopni ale nie bardzo zimno (pomimo sniegu) wiec wyszlam. Bardziej zmarzlam jak sniegu nie bylo.. a bardzo wialo
No ja jeszcze poczekam az bedzie na plusie Z synem wyszlam po 3 tyg. z domu to byl styczen i w PL to wiadomo zima bardziej sroga, pierw go balkonowalam....i spacer obowiazkowo codziennie na godz. jak temp. nie spadala ponizej -5 st.
no tak zapomnialam wspomniec ze jak wychodzilismy to byla temp dodatnia, raz doscy porzzadnie wialo i Mala miala zalozona folie przeciwdeszczowa na wozek tak dla ochronienia przed wiatrem mamcia super zdjecie fajnie sobie lezy w lezaczku! Nasza nie chce lezec w ogole w hustawce
Jeśli chodzi o nas to Filipa urodziłam w lutym i było dość ciepło. Nie było dla niego zadnych przeciwskazań do wychodzenia z nim na dwór, jednak ponieważ ja miałam cesarkę, to musiałam na siebie uważać. Po tygodniu zaczęłiśmy króciótkie spacerki po parku po 30 minut, a po kilku dniach pełną parą czasem po 2-3 godzin.
Witam wszystkie Mamusie,
chciałam dołaczyc do waszego grona,jestem mama 2-latki i w oczekiwaniu na drugiego bąbelka. Jak narazie to poczatek poczatkow okolo 6-7 tydzien. Ciaza jak i pierwsza przebiega nie zadobrze,clodzienne mdlosci,bóle głowy,brak apetytu,a do tego wszystkiego brak energi dla mojej córeczki.Na szczęście jest dość wyrozumiałym dzieckiem jak na swój wiek i jak mamusia mówi że boli głowa i musi troszke poleżeć,to Olusia bawi się grzecznie sama
pozdrowienia