reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
mama z uk jak dla mnie na mdlosci ciazowe nic nie dzialalo ;) przez 9 miesiecy wymiotowalam rowno ;) a tak w ogoel gratulacje fasolki!

aga.m gratulacje :) czekamy na zdjecia!

mamcia widac po Twoich postach ze jestes zadowolona :) gratuluje grzecznego dzieciaczka ;) ja tez na swoje nie moge narzekac, tylko zeby mniej sapal w dzien a wnocy chciala spac ;)

Aga ogromne gratulacje! Super,że już tulisz swoje maleństwo.
Ja marze o tym aby u mnie się samo rozkręciło,ale już coraz mniej zaczynam wierzyć,że to się może udać. No ale została mi tylko 2,5 dnia zanim się zacznie więc myślę,że dam radę. Widać córcia ćwiczy już nasza cierpliwość ;-)

witam dziewczyny:)
chcialam sie nie smialo przylaczyc do waszego grona jesli mozna....
jestem z edinburgh i w 4tyg ciazy, to dopiero sam poczatek- duzo strachu i nerwow zwlasza ze pierwsza ciaze poronilam...

hej...
dziekuje wszystkim:)
no my juz razem i jestem tak szczesliwa ze nie da sie opisac.... maly jest kochany, nawet nie placze... dzisiaj byla polozna i przybral 10dkg :)
a zaczelo sie tak:)
w srode znowu mialam bole ale doszly do tego krzyzowe i o 21 pojechalismy do szpitala bo juz nie moglam... mialam 3 cm rozwarcia, wiec nas zostawili o 1 badala mnie znowu i rozwarcie bylo tylko na 4cm a nastepne 4 godz pozniej na 5,przebili mi wody.... okolo 7 dali mi epidural- i to na wywolanie porodu ale po nastepnych 3 godz nic sie nie ruszylo;/ a wtedy puls dziecka zczal spadac, ale wszystko wrocilo do normy i gdy sytuacja sie powtorzyla stwierdzili ze trzeba cesarke zrobic... nigdy sie tak nie balam ale tym razem nie o siebie, na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo, bylam przytomna i moj maz byl ze mna.... w trakcie ciecia wszyscy mnie rozbawiali wiec w sumie bylo wesolo a gdy juz uslyszalam malego nerwy odeszly....
trzymali nas dokladnie 48 godz w szpitalu z malym wszystko ok ze mna tez w tym samym dniu po cc chodzilam itp ogolnie czuje sie swietnie... i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie :) /pewnie jak kazda mama:)

aga.m -to wspaniale ze tak miło wspominasz poród i ze jestes zadowolona teraz to juz masz za sobą i przed soba najwspanialsze chwile:-):tak:

ja juz sie tez nie moge doczekac a tu jeszcze 3 miesiące:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry