reklama

Ciężarne na Wyspach

aga.m super ze sie dobrze czujesz :) i nareszcie tulisz swoje malenstwo :)
joasia Twoja kolej ;) czekamy cierpliwie ;)
My dzis bylismy na pierwszym spacerku :) super tylko straszne lodowisko na chodnikach :/ ale dalismy rade
Kupilam dzis malej Oilatum do kapania bo ma bardzo sucha skore :/ ile wlewacie do wanienki? Chyba juz gdzies ktoras pisala ale tak mi zamula internet ze wiecznosc mi zajmie cofanie sie do tych stron :/
Witam nowa przyszla mamusie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny,
Dziekuje za podpowiedzi,w sumie coca coli nie probowalam,chyba sie skusze,a co do tostow to z rana bardzo pomogly :)
Dzisiaj bylam na zakupach swiatecznych,ale to chyba byla najgorsza decyzja jaka moglam podjac :(,bylo mnostwo ludzi,wszedzie straszliwe kolejki,w sklepach duszno a jak wiadomo w ciazy jestesmy bardziej wrazliwe na zapachy wiec suma sumarum,nic nie kupilam stracilam czas buuuuu.
Chyba wybiore sie jutro na spokojniejsze zakupy.A jak u was z zakupami światczenymi? Ktoras z was wybiera sie na swieta do Polski? My jedziemy 19-tego grudnia.

aga.m GRATULACJE dla nowo upieczonej mamusi :) same wspaniale chwile przed wami,duzo zdrowia i cierpliwosci.

kamilaedi ja również witam

aga.m najszczersze gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i synka.JA tez juz sie nie moge doczekac a tu jeszcze 7 tygodni przede mna.Ale mysle ze jak juz mina swieta to mi zleci.My do Polski nie lecimy na swieta chociazby dlatego ze Ja bede miala 36 tydzien a po drugie maz nie ma urlopu wiec w tym roku tylko we troje ze starszym synkiem.

Witam :)
Moja Kochana Córeczka chyba postanowiła się zlitować nad nami i nie czekać na jutrzejszą indukcję. Za mną ciężka noc. Wczoraj miałam skurcze cały dzień ale średnio regularne bo co 10-20 min i średnio bolesne. Ale w nocy zaczeło się coś wiecej,od ok3 w nocy skurcze już bardzo bolesne trwające ok 45-60 sek i co 6 min. Więc noc niemal bezsenna...rano dzwoniliśmy do szpitala i po rozmowie telefonicznej położna powiedziała,że mam łyknąć jakieś tabletki przeciwbólowe,wskoczyć do wanny i czekać aż się akcja bardziej rozkręci. Zebym jak najdłużej w domu posiedziała i zadzwonić mamy ponownie jak bóle już będa duzo mocniejsze i co 3-4 min to wtedy mi łóżkoo przygotują i każą przyjechać. Z tym,że po tej kąpieli i tabl te skurcze mam teraz jakby rzadsze - co ok 8-9 min. Mam wielką nadzieje,że jeszcze się rozkręci i bedziemy mieć dziś prezent na Mikołaja :)

reklama
Joaska- nie poddawaj sie wykomp sie raz jeszcze w cieplejszej wodzie i duzo spaceruj poskacz sobie troszke jak masz piłke a jak nie to podskakuj kucając z mocno rozszerzonymi nogami wtedy główka szybciej do kanału ci zejdzie:tak::tak:

trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry