No no takie rzeczy też były na liścieJa czytalam o głośniku bluetooth, zdjeciu najbliższych i swieczkach zapachowych wiec uwazam, ze i tak mamy samo minimum![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No no takie rzeczy też były na liścieJa czytalam o głośniku bluetooth, zdjeciu najbliższych i swieczkach zapachowych wiec uwazam, ze i tak mamy samo minimum![]()
A to nie widzialamNo no takie rzeczy też były na liściemoim faworytem jest plakat, który będzie służył do przywolywania dobrych emocji
![]()
ja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią drugaTo ja spakowalam 12 szt. Kurcze, musze je w takim razie rozlozyc i sprawdzic jaki ten rozmiar tak na prawde jest
Czyli majciochy musza byc wielkieja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią drugagacie musiały to trzymac bo to była jedna wielka Pielucha
![]()
Teraz ogrzewanie drogie to bierz skarpety, bierzWiesz pakowalam sie z lista od poloznej. Szlafrok moze niekoniecznie ze względu na zimno, ale żeby nie latać w krótkich koszulach po korytarzu, sądzę że o to chodziwszystkie moje koleżanki jak jeden mąż mówiły, że marzly im stopy dlatego skarpetki
dużo miejsca nie zajmują
jeszcze będziesz mieć brzuch po porodzieCzyli majciochy musza byc wielkiea ja sie balam, ze spadac mi beda jak wezme za duze
![]()
Ale prawda, że stopy już mam spuchnięte i nie wiem czy do porodu nie będę musiala tych skarpet nacinac żeby włożyć w nie moje parowkowate stopyTeraz ogrzewanie drogie to bierz skarpety, bierz. Kto wie co to będzie
W sumie racja. O tym nie pomyslalamjeszcze będziesz mieć brzuch po porodzie
To chyba lista od Rozenkowej czy jakA z tymi włosami po porodzie to na liście ze szkoły rodzenia miałam nawet suszarkę do włosów![]()
To na lepsze parcie polecam plakat Jarosława KNo no takie rzeczy też były na liściemoim faworytem jest plakat, który będzie służył do przywolywania dobrych emocji
![]()