• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony...jeju, ja mam to samo...nieogarniecie totalne;-) dzis np maz wyrzucal rzeczy, ktorych juz nie bedziemy brac do nowego mieszkania...i polowe rzeczy ktore powiedzialam wyrzucic potem prawie wyciagalam z kosza, bo sobie przypomnialam, ze sa albo mojej mamy albo tesciowej, albo w ogole nie chcialam sie ich pozbywac...maz stwierdzil, ze chyba sam to zrobi jak mnie wywiezie do szpitala...:confused2: juz nie wspomne o tym, ze brakuje mi czasem slow, jakbym sie cofala w rozwoju;-) mam nadzieje, ze moj mozg powroci:happy2:

martka, Ikasia
...sliczne brzuszki! chociaz u Ikasi to ja nie bardzo widze jeszcze...ale masz czas, mnie wywalilo dopiero w 6-7 miesiacu a i teraz mam brzuszek malusi:dry:

Maja
...spokojnie...ja mialam takie samo wrazenie jak tu przychodzilam, ale jakos sie ogarnelam i czas w ogole szybko minal, wiec u ciebie bedzie tak samo!
co do stanikow to nie zostawiaj piersi samych sobie, bo ci zwisnal i bedzie brzydko:-p ja uzywalam i uzywam do tej pory stanika sportowego z gatty, bezszwowy, bardzo mily w dotyku. oczywiscie jak gdzies wychodze zakladam normalny, ale po domu chodze w tym. przynajmniej czuje, ze sa jakos trzymane. co do kupowania stanikow do karmienia np to polecam wstrzymac sie do prawie konca ciazy, bo piersi rosna jeszcze dlugo i pecznieja sobie...mnie co prawda tylko o rozmiar ale kto wie jak bedzie poniej;-)

Lesna...gratuluje synka! :tak::-)opowiedz czemu maly mial takie problemy po cc? i w ktorym tc urodzilas?

Molla
...fuck, fuck...beznadzieja...jestem zla na ta niesprawiedliwosc swiata!

reklama
Molla to takie przykre i niesprawiedliwe co Ci się przydarzyło. Czemu jeden człowiek musi znieść tyle niepowodzeń....? Jak beta tak pięknie, książkowo Ci rosła to wręcz byłam pewna, że w końcu i Ty będziesz miała swoje małe, wielkie szczęście. Nie wiem co napisać.... boi tak żadne słowa nie ukoją Twego bólu. Strasznie mi przykro.......

Molla, dziewczyno, trzymaj się kochana!!!tak mi strasznie smutno....:-( nie poddawaj się, na pewno są jakieś badania, które pozwolą coś wyjaśnić i w końcu się uda!!!ja w to wierzę!!!!!

Aż mi głupio to pisać, ale właśnei koleżanka mi pożyczyła AngelSound i ....słyszę małe serduszko :tak:

Powróciłam do świata żywych. Zabieg zaczął sie o 14 i trwal 1,5 godz. Czuje sie fatalne. A największą karą dla mnie, jest to, że niee moge powiedziec ani slowa. Ale to jest nic, w porównaniu z tym, co u Ciebie Molla...
Tak wierzylam i nie dopuszczalam do siebie żadnej czarnej myśli. Przykro mi. Przytulam z całych sił.Trzymaj sie. Jestem z Tobą calym sercem.

Ostatnia edycja:
Lawendowa nie dopuszczaj do zaschnięcia gardła. Ja często miałam rumianek albo tymianek (już nie pamiętam) w ustach. Co do lodów to miałam zakaz, żeby nie przeziębić. Po zabiegu schudłam 10 kg bo nie mogłam nic jeść. Szybkiego powrotu do zdrowia.

Molla próbowałam sklecić jakieś zdania, ale nie potrafię. Przykro mi cholernie, to niesprawiedliwe. Trzymaj się mocno.

Lawendowy Sen wracaj do domu, to tylko gardło ;-) Taki głupi żart, nie wyobrażam sobie jak musi boleć gardzioło po takim wyrywaniu :szok: Zdrowiej szybko i śpij dobrze.

lkasia piękny brzusio, super, że już po bakteriach :)

Nadrabiam posty, nie jest to takie proste. Zaczynam stymulację od jutra Menogonem HP.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry