• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No dziewczyny ja juz koncze. Dzisiejsze usg to opis,martwy zarodek zatrzymany rozwoj na etapie ok. 7 tygodnia,beta hcg 15004 czyli spada. Wg.lekarzy rozwijal sie i beta prawdopodobnie osiagnela prawidlowe wartosci i musiala dobic do kilkudziesieciu tysiecy i po umarciu zarodka zaczeka spadac. Dzis wieczorem mam miec podane wczesnoporonne i jutro lyzeczkowanie. Moja droga do szczescia skonczona. Trzymam za was kciukory. Za wszystkie. Molla

Ostatnia edycja:
reklama
przykro mi:)bo wiem ile sily wiary nadzieji wymaga kazda proba a potem chwila radosci i mysl wreszcie sie udalo a tu po kilku tygodniach marzenie pryska jak banka mydlanna:(:no: myslami jestem z TOba i moze kiedys ..........?

Molla, to straszne. Nie wiem co powiedzieć, jak Cię pocieszyć. Bo tu żadne słowa nie pomogą. Tyle przeszłaś... Tak wierzyłam, że to wszystko właśnie zaczyna Ci być wynagradzane. Jest mi niezmiernie przykro

Molla - bardzo mi przykro. Jakie to niesprawiedliwe. Cały czas trzymałam kciuki za Twoje maleństwo i do końca wierzyłam, że jednak się uda. Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu, ale trzymaj się tam jakoś...

Molla tak bardzo bym chciala aby to byl zly sen :-(:-(:-( nie wiem co powiedziec, bądź silna :-(

Lesna gratuluje synka! A co sie stalo po porodzie ze waga tak spadla, wiem ze zawsze troche spada po porodzie. Najwazniejsze ze juz wszystko dobrze :tak:

No odebraam wyniki...I po bakteriach nie ma sladu...wiec sie ciesze...wyniki idealne...
Jutro mam wizyte u ginki..a we srode jade do mojego brata I ma mi tez zrobic usg...jest coprawda weterynarzem, ale ma wlasnie nowiutke USg I moze bedzie fajnie cos widac:):)

Molla brak slowk Kochana...nie wiem nawet co napisac...

reklama
Molla przykro mi :( wszystkie tak wierzyłyśmy, że się uda. Naciskaj lekarza na skierowanie do poradni genetycznej, tam zrobią Ci badania pod tym kątem. Nie pamiętam skąd jesteś, ale w Zabrzu przy szpitalu na 3go Maja jest taka poradnia. Robiłaś badania na Trombofilię?? Powinnaś mieć dalszą diagnostykę, bo ewidentnie komórka się zagnieżdża i rozwija.... Życzę Ci z całego serca aby następna próba zakończyła się zdrową podwójną ciążą!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry