• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy powodzenia na zabiegu!

Millia niesamowize ze ty juz za tydzień w szpitalu :szok: rozumiem twój strach bo sama trzese porami ale Ty masz przynaajmniej komfort psycjiczny ze cc ci zrobia

Madzielanek nospe zaleca duzo lekarzy jak brzuch sie stawia wiec nie moze ona szkodzic, a najlepszy na stawiajacy sie brzuch jest odpoczynek :tak:

Ja tez juz zaczynam miec starcha bo nawet nie wyobrazam sobie porodu naturalnego :-( Opracowuje plan B gdyby ten lekarz ze szpitala nie zagwarantowal mi CC ... ide wtedy do psychiatry nie żartuje..

reklama
Adus...jasne, walcz o cc, bo widze, ze tak jak ja masz schize :tak: jakby mogl to wystawic psycholog to chetnie bym ci pomogla. bo takie zaswiadczenie chyba moge wystawic...ale wiem, ze z psychologami to ludzie kompletnie sie nie licza, bo kolezanka z sierpniowek tez miala przez psychologa zaswiadczenie i ordynator karze jej rodzic sn. glupota.
no ja mam ten komfort psychiczny, bo mam skierowanie od mojego dr a on jest kierownikiem tego szpitala, wiec jak cos to mnie moga cmoknac...:-D:-p

Lawendowy...uwierz, ze troche mnie wcisnela w fotel , ale to nie pierwszy jej wyskok. juz nie bede wspominac o tym co mi powiedziala przed moim genetycznym w 12tc...bo potem dlugo dojsc do siebie nie moglam.ehhh...

Ostatnia edycja:
Millia no to ciekawa jestem co wypalila twoja tesciowka przed genetycznym az strach pomyslec :szok: Schize mam i to coraz wieksza, do tego mam wyjatkowo niski próg bólu... nie nadaje sie poprostu do porodu sn :-( Mam nadzieje ze ktos to zrozumie..

Dziewczyny chyba wrzucalam wam juz ten filmik, ale jesli ktoras przeoczyla to wrzucam ponownie bo jest poprostu... ja wyje przy nim jak bóbr, a przy tej muzyce to nawet mój mały sie aktywuje..

Baby process from 0 month to 9 months - YouTube

Cześć dziewczyny :-)

Aduś ja całkowicie rozumiem Twój strach przed sn, myślę że jak porozmawiasz ze swoim doktorem to bez problemu da Ci skierowanie na cc , ja też bym się bała, ale wiem że czeka mnie cc, więc jestem spokojna ... chociasz? miałam dziś pierwszy koszmar związany z dzieciaczkami/ciążą, nie będe Wam opisywać,ale sen był straszny. Mam nadzieje,że zbyt często nie będą mnie nawiedzać takie koszmary

Kate współczuje,że musiałaś się nasłuchać głupich gadek, jednym uchem niech Ci wleci, a drugim wyleci - w ogóle nie bierz do głowy starych kobiet opowieści, ja wiem,że niektórym ludziom sprawia przyjemność straszenie innych

Lawendowy Sen dzielna bądź w szpitalu, życzę Ci jak najmniej bólu, a te pozostałe dwa dni to szybko miną

miłego dnia kobietki :-)

dziewczynki...a mam pytanie...kupujecie podrzewacz do butelek?? ja planuje karmic cycuchem ale w sumie pewnie butelek też będę uzywać...I zastanwiam sie czy kupowac podgrzewacz czy wystrczy mikrofalówka...bo w sumie szybciej....nie wiem..jak radzicie??

Mi się udało zakupic sterylizatro elektryczny TT za 25 zł:)

No I jutro czeka mnie wizyta u ginki...moze maluch pokaże już co ma między nóżkami..:) zaraz jade odebrac wyniki moczu..mam nadzieje ze bakterie zniknęły...a sioooo...

No I dzisiaj zrobiłam sobie pierwsze ciążowe zdjęcie...bo chyba jest już co:P
Zobacz załącznik 573384

Ikasiu gdyby nie ten blask flesza to by dobrze bylo widac :-D ja i tak widze ze brzuszek juz zaokrąglony :-)

Gotadora problem w tym że mój lekarz nie pracuje w szpitalu gdzie odbiera sie porody tylko w Invikcie, a skierowania bez konkretnego wskazania nie moze mi wystawic, dlatego polecil lekarza do ktorego ide na wizyte, on odbiera porody w szpitalu i z nim mam to ustalić, ale nie jest powiedziane ze sie zgodzi :-(

Madzielanek ja slucham i ogladam to prawie codziennie iz az sie zanosze od płaczu, tez zrobilam sie duzo wrazliwsza Ale ten filmik wyjatkowo rozklada mnie na lopatki:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry