kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Molla ja trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co nas jeszcze czeka?madzialenak - no mam nadzieję, że ten skurcz już nie wróci
mazenka - ale naprodukowałaś tych jajeczek, do punkcji pewnie jeszcze więcej będzie
Dziewczyny mam pytanie, mój M ma takie objawy: senność, zmęczenie, drętwienie wierzchniej części nóg, ból kości, przez jakiś czas miał drętwą połowę twarzy, chudnie. Jak zobaczyłam jak na nim dziś wiszą spodnie to się załamałam :-( Spotkałyście się może z takimi objawami? Zrobił morfologię jest ok, badania z wątrobą też zrobił, bo ostatnio miał za wysokie i też ok. Jakbyście miały jakiś pomysł co to może być i jakie badania można jeszcze zrobić to byłabym wdzięczna za odp. Płakać mi się chce :--
-(
Odebrałam wyniki z TSH i też załamka z 1,04 podskoczyło w ciągu 3 mc-y do 2,77, a od pół roku biorę euthyrox 50. Jak to możliwe to ja nie wiem. W poniedziałek idę do endokrynologa.
ale o mało co;-) z reszta zobaczysz jak Pawelek ci naciśnie albo co gorsze kopnie w zoladek...ała! mój urwis długie nogi ma to wywija sobie nimi we wszystkie strony

U nas już bliżej niż dalej więc musimy dać radę, nasze dzieci są już bezpieczne a to najważniejsze.
bylam w takim szoku, ze nawet nie wiedzialam, co powiedziec...no ale przetrawilam to i odpuscilam. 
skoro niedlugo operacja to oznacza, ze juz nic nie mozesz zjesc bidulko...:-( no nic, odbijesz sobie pysznymi lodami po operacji