• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Melduję, że porobili badania, jeden lekarza zajrzał w gardło, później dwie godziny czekania na anestezjologa. I pozwolili iśc do domu. Więc poszłam. Mam czas do jutra, do 7 rano.
Ale czas w tym szpitalu zatrzymał się w latach 80...

reklama
Molla--> ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, wierze ze ono ciągle walczy!!!
Lawendowy Sen --> trzymaj się dzielnie!!!

Miłej niedzieli dziewczyny, u mnie taki upał, że nawet się z domu nie wyłaniam, bo słońce mnie strasznie męczy...a jak była zima to tak na nie czekałam ;)

Molla może jeszcze nie wszystko przesądzone... Czekamy na jutrzejsze badania,

Malinuś ja jestem wysoka, zawsze raczej szczupła więc synek nie ma po kim byc drobniutki. Tymbardziej że na poprzednich USG byl zawsze wiekszy niz na dany tc, więc mam nadzieje ze ten mniejszy brzuszek i nózka to przez zle wziety pomiar ostatnim razem... za 1,5 tyg bede wiedziec ile waży..

aktualizacja
1. KWISIA (27 lipiec) – córka Zuzanna
2. SZNURKI (7 sierpień) – syn Ernest
3. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
4. ELONA (21 sierpień) – córka
5. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
6. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
7. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
8. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
9. SONY (18 październik) – syn Paweł
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad) - syn
16. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
17. MARTKA (27 grudzień)
18. IKASIA (18 styczeń 2014)
19. MEMORIES (30 styczeń 2014
20. DARII (2 luty 2014)

Lawendowy Sen dobrze, że jeszcze dziś nie musisz nocować w szpitalu. Jutro jestem ♥ z Tobą.

Miliaa dziękuję. Powiem Ci że u mnie tych skurczy jest dużo więcej, 6 to minimum po 15, 20 s, dzisiaj rano w ciągu godziny miałam aż 3. Zaczęłam brać od wczoraj nospę, mam nadzieję, że pomoże.

Madzialenak nie mogę uwierzyć,że został tylko miesiąc! nospa Ci na pewno pomoże, ale bądź czujna

Aduś nie martw się, to na pewno błąd pomiarów, wiesz, że wystarczy że dr ciutkę gdzie indziej mm zahaczy i już inny wynik, na pewno jest wszystko dobrze :tak:

Lawedowy Sen jednak dobrze,że możesz spędzić niedzielę i nockę w domku, ja w szpitalu ciężko spałam, nie ma to jak własne łóżko. Tylko masz wcześnie pobudkę

Witajcie :)
mam do Was pytanie, czy któraś z Was orientuje się jaki jest koszt procedury in vitro przy adopcji komórek?
Zrobiłam ostatnio badanie AMH i wyszło mi mega niskie - poniżej 0,14 :-( . No i się zastanawiam nad tą opcją, bo ze swoją własną to już nie mam szansy. Konsultowałam ją z dr D. na stronie nasz-bocian i stwierdził, że to byłaby lepsza opcja dla mnie. Jak któraś z Was coś wie na ten temat to byłabym wdzięczna za info.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki :-)

reklama
Kinga ja Ci niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie wiem jaki jest koszt adopcji komórek, podejrzewam,że co klinika to inna cena. Myślę ,że to dobra decyzja, bo wydawać całą masę pieniędzy na kolejną procedurę, przeżyć wielki stres ile komórek uda się się mieć z tak niskim amh, stymulacja na pewno też ma wpływ na organizm dlatego popieram decyzję, aby pójść w tym kierunku. A przeciesz dzidzia będzie Twoja, w Twoim brzuszku :tak: trzymam kciuki, aby to nie był wielki koszt i aby szybko znalazła się odpowiednia dawczyni. Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się,że się do nas odezwałaś :-) Jak widzisz sporo nas tutaj z naszej starej "gwardii" :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry