• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się pochwalę. Mam dojście do dilera, twarogi, sery dojrzewające, jajka,. śmietana. Coś wspaniałego, jeszcze taniej niż w sklepie. Wymyślam codziennie dania.

Byłam dziś u mojej ginekolog, zgadzamy się w jednym, usunięcie macicy to ostateczność. Jeszcze nie wyczerpała wszystkich środków. Mam zmienione leki. Dziś pomimo brania tabletek jednoskładnikowych piękny pęcherzyk do owulacji 🤭 także dziewczyny uważajcie 😂 Jesli zajdzie taka potrzeba to macice usunie laparoskopowo, spokojnie ominie przepuklinę. Teraz jeszcze onkolog musi zerknąć i dać zielone światło na leki.
a tak, jednoskladnikowe albo bierzesz co do minuty, albo moga byc niespodzianki.
Fajnie, ze sie z gin zgadzacie, oby teraz jakos poszlo

reklama
A ja się pochwalę. Mam dojście do dilera, twarogi, sery dojrzewające, jajka,. śmietana. Coś wspaniałego, jeszcze taniej niż w sklepie. Wymyślam codziennie dania.

Byłam dziś u mojej ginekolog, zgadzamy się w jednym, usunięcie macicy to ostateczność. Jeszcze nie wyczerpała wszystkich środków. Mam zmienione leki. Dziś pomimo brania tabletek jednoskładnikowych piękny pęcherzyk do owulacji 🤭 także dziewczyny uważajcie 😂 Jesli zajdzie taka potrzeba to macice usunie laparoskopowo, spokojnie ominie przepuklinę. Teraz jeszcze onkolog musi zerknąć i dać zielone światło na leki.
Sery uwielbiam 😍. Teraz znaleźć dobrego dilera to trzeba ze świecą szukać 🙄.
No i super że masz taką ogarniętą gin ❤️. Walczy o ciebie ❤️.
No i jak masz taki pikny pęcherzyk to na razie tylko o paszczu😂

Ja z immunosupresji mam encortolon, prograf, accofill, heparynę, acard No i do tego progesteron, estrogen, magnez, kwas foliowy. Chyba to wszystko. Oby poszło z tym zarodkiem ✊ bo wy chcecie jeszcze nawet więcej niż jedno dziecko nie? Wiec niech się uda w końcu i z tą dwójką! 💕
To nie mam tylko tego prografu ;)
Trzymam za Ciebie kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻
Ostatnio to chyba miałaś transfer jakoś po mnie ? W grudniu prawda ?
Ja miałam udany 30.11 ☺️
My nawet 5 dzieci możemy mieć 🤪, nie dziękuje 🤓

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry