nieagatka
Fanka BB :)
A co tu w ogóle taka cisza ostatnio? Gdzie jest @nieagatka ?
Pewnie chlejecie w domach, jak to kurdupel powiedział![]()
Ja mam focha na Ciebie, nie pamietasz?
Kuwa mam usunieta chirurgicznie 8ke plus covid.
Killlmeeeee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co tu w ogóle taka cisza ostatnio? Gdzie jest @nieagatka ?
Pewnie chlejecie w domach, jak to kurdupel powiedział![]()
oz Ty mendo! Zbierasz sobie@nieagatka pewno najeb.ana i dlatego nic nie pisze![]()
Ja miałam do aparatu usuwane 4szt po dwa zęby na raz
Ja mam focha na Ciebie, nie pamietasz?
Kuwa mam usunieta chirurgicznie 8ke plus covid.
Killlmeeeee
Ale zobacz jak się cieszyszoz Ty mendo! Zbierasz sobie![]()
moja 8 rosla w poprzek. Zeby ja usunac musiala mi pol dziasla rozciacJa miałam do aparatu usuwane 4szt po dwa zęby na raz. Prawie zeszłam na fotelu ze strachu
.
Covid znów![]()
Ja boje sie pisac, zeby nie zapeszyc
Przylaczam sie bo ciagle o czyms innym mysle a tu i Mikolajki i Swieta a ja juz sama nie wiem co kupic dzieckuDobra kurna - dawac pomysly na prezent na Swieta dla poltoraroczniaka. Reszta ogarnieta, jak zawsze problem z chrzesniakiem![]()
Ale cudownie!! Bardzo miło wspominam pierwsze tygodnie i miesiące, super czasJa boje sie pisac, zeby nie zapeszyc
Przeszlismy na piers na 100%. Jemy na zadanie, wiec nieraz w nocy nawet 4 godz przespimy
Te pieniste kupki nawet nam minely, nieraz sie zdarzaja ale wyczytalam, ze to moze byc związane z powietrzem, które polyka. A ze Grzes jest bardzo glodny za kazdym razem to je bardzo lapczywie i mozliwe, ze polyka powietrze. Zwlaszcza, ze ulewa mu sie troche po jedzeniu.
A oprocz jedzenia to jest to taki slodziak, ze mogłabym patrzec i calowac go godzinami
Chodzimy na spacerki, uczymy sie siebie. Dzis konczymy 2 tygodnie![]()
nie no Ty kupujesz kuchnie z LidlaPrzylaczam sie bo ciagle o czyms innym mysle a tu i Mikolajki i Swieta a ja juz sama nie wiem co kupic dziecku![]()