fredka84
Fanka BB :)
@nieagatka pewno najeb.ana i dlatego nic nie piszeNo gdzie tam, my to już stare alkoholiczkipijemy już tak długo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@nieagatka pewno najeb.ana i dlatego nic nie piszeNo gdzie tam, my to już stare alkoholiczkipijemy już tak długo.
Pewnie bym chlała jakbym miała za co. A kredyt na invitro sam się nie spłaciA co tu w ogóle taka cisza ostatnio? Gdzie jest @nieagatka ?
Pewnie chlejecie w domach, jak to kurdupel powiedział![]()
Nie@Caro♤♤♤♤ , poczyniłaś już jakieś zakupy?
Nie liczy sięNie, ale dostałam już kocyk i buciki, dwa bodziaki
czy to się liczy ??
![]()
Listy mam porobione. Zaraz zacznęNie liczy się![]()
A masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupićListy mam porobione. Zaraz zacznę
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
Wiecie ile jest smoczkow do butelek!!
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu.
Jessssui, ja też tak miałamListy mam porobione. Zaraz zacznę
Ale jak się w jakiś temat zagłębiam jaki produkt wybrać to dostaje oczopląsu od tego wyboru i natłoku informacji.
Wiecie ile jest smoczkow do butelek!!
A tak serio to odkąd jestem w domku to mi tak tryby zwolniły, więcej rzeczy robiłam jak cal dnie siedziałam w pracy niż tak jak teraz w domu.
Kocka zajechana z bliźniakami