Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawienie no Ty kupujesz kuchnie z Lidla
![]()
A na 6 grudnia czyli Mikolaja to chyba kupie jej intetaktywnego kotka bo ona tak kocha koty ze normalnie chyba bardziej niz mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawienie no Ty kupujesz kuchnie z Lidla
![]()
ej ale ona nie jest tska duza, a naprawde fajna. Polecam. A z interaktywnych zabawek to seria live pets jest podobno spoko.Ciagle o niej mysle tylko gdzie ja ja postawie
A na 6 grudnia czyli Mikolaja to chyba kupie jej intetaktywnego kotka bo ona tak kocha koty ze normalnie chyba bardziej niz mnie![]()
Chciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięzionyA masz plan karmić piersią czy nie? Ja chciałam karmić i w sumie nie miałam żadnej butelki kupionej, mleka ani smoczka. Teraz z perspektywy czasu w sumie sama się sobie dziwie, przecież cokolwiek mogło pójść nie tak, ale chyba wyszłam z założenia ze jak będę mieć problemy z kp to wszystko pod nosem i pójdziemy do sklepu kupić mleko i butelki. 15 miesięcy karmienia i nam się akurat to w ogóle nie przydało. Zależy tez skąd jesteś? W sensie mieszkasz w mieście, na wsi? Bo ja w centrum miasta wiec to tez mi dawało spokój, ze dziecku trzeba pampersy, jakieś ubranka a resztę w każdej chwili mogę dokupić![]()
Teraz jest wybór straszny , i człowiek świra dostaje. Ja czytam jakie kosmetyki najlepiej w sensie firma, jakie pampersy i można oszalećJessssui, ja też tak miałam. Jakbym wszystko robiła w trybie slow
.
A z tym wyborem to racja. Ja od rana kupuję małemu czapkę i nie mogę kupić![]()
W mieście...... UuuuChciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięzionyI ktoś pomoże
Mieszkam w mieściewszystkiego pod dostatkiem tylko finanse trzeba mieć
![]()
Cudowny czasAle cudownie!! Bardzo miło wspominam pierwsze tygodnie i miesiące, super czas![]()
Ja karmie piersia i od poczatku chcialam ale mialam butelkę na wszelki wypadek kupiona. Nie mialam laktatora i mleka mm bo stwierdziłam, ze to mozna kupic jak bedzie potrzebne. Maz kupil w dniu wypisu ze szpitala jak było wiadomo, ze bedzie nam potrzebne.Chciałabym kp ale wiem że z tym różnie bywa więc pewnie butelkę kupię. No i zawsze można trochę odciągnąć i butelka dać człowiek nie jest uwięzionyI ktoś pomoże
Mieszkam w mieściewszystkiego pod dostatkiem tylko finanse trzeba mieć
![]()
PomorskieW mieście...... Uuuu. Choc województwo zdradź
. Jak ja mam na kawę jechać
![]()
Cieszę się i troszkę zazdroszczę że jesteś tak zakochanaCudowny czasale jak slysze od mamy, ktora przychodzi co kilka dni, ze maly zmienil sie i urosl to takie przerazenie, ze ten czas tak szybko leci!
![]()
Wazne ze teraz juz lepiej u Was ❤ kazdy inaczej reaguje. Ja z tych swirow co zawsze pozytywow szukajaCieszę się i troszkę zazdroszczę że jesteś tak zakochana. U mnie był to ciężki czas z racji tego co się działo w mojej głowie. A działo się bardzo źle
. Ech...