Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.Kup karnet na basen nasza od 6 miesiąca chodzila i bardzo lubiła, ja jestem na nie jeśli chodzi o zabawki , ileż to można??!?!?!??!
hahaha no po ilosci widac, ze jestes na nieOt nasx salon zabawek jak w Moskwie rakiet, także jestem ma nie jeśli chodzi o kupiwabie zabawek
Aha no tak rozumiem, wiesz, tem skoczek fajny co mamy aha i zaraz jeszcze foto podeślę super jezdzikamoja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.
Ale wiesz to dziecko brata, ja mu nie bede zycia organizowac karnetem, bo nie wiem czy oni chca chodzic regularnie na basen.
A jak to się nazywa? FajneO i to jest megaaaa sprzęt to polecam wszystkim dzieciekom , jeździ bez odpychania nogami tylko kierowniaca trzeba pokręcić , nie wywrotne, moja teraz 5 latka jeździ po chacie , ale już i młodsza się szykuje także spoko