• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczynki :-)
Miłego dzionka zycze!
Ja sie doslownie dzis roztapiam!!!:szok::crazy: bez wentylatora w domu i klimy w aucie ani rusz...

Millia dzis od rana myslę o Tobie. I wpsolczuje pobytu w szpitala w takie upaly.. ale jestes juz bardzo blisko dnia kiedy przytulisz synusia :tak:

Hej laski długo mnie nie bylo ale w te upały to nic sie nie chce, w sobote bylismy na weselisku u znajomych , jutro kariotypy w koncuuu
emek zaczoł tez urlop i chyba wybierzemy sie nad morze

SonySony-->> ja tez sie wzbraniałam, ale nie będę ryzykować, tak długo walczyliśmy w końcu o nasze maleństwo.
A mój lekarz oddzwonił, mam dalej brac luteine i duphaston i nospe forte tez mogę i powiedział, że bardzo dobrze ze pojechałam na IP. I tak super że oddzwonił, bo okazało sie ze jest na urlopie. Jestem spokojniejsza:)

Dopiero po 3 miesiacach mąż sfotografowal mi brzuchol, 106 cm 32tc nie wiem juz sama czy duzy czy za maly :sorry: ale poza brzuchem to ja niestety czuje sie 2 razy taka jak przed ciążą:sorry:
brzuszek 32tc.png
No i ledwie zdążyłam obrączke przełozyc bo tak mi palce spuchly ze juz teraz raczej bym jej nie zdjęla :szok:

Załączniki

• brzuszek 32tc.png
    brzuszek 32tc.png
    94,9 KB · Wyświetleń: 74
Adus... Super brzusio! Ani nie za duzy ani nie za mały :) no mozesz mi współczuć pobytu w szpitalu bo powiem szczerze, ze to jakas masakra...
Nie dość,ze jest gorąco to jeszcze tak strasznie tesknie za domem i mężem, ze płakać mi się chce. A przez to zamieszanie z mieszkaniem to przyjedzie do mnie dopiero w czwartek... Oj jak ja bym chcialajuz rodzic. Nawet kazali odstawiać mi nospe, wiec ja od jutra juz nie biorę właściwie nic... :) oprócz euthyroxu i witamin, no i zaczynam chodzić, zeby powoli rozwarcie mi się robiło :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry