• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate... Coś zaczęli gadać i wypytywać mnie przy przyjęciu na oddział, ze jak to cc, wskazań nie ma itd... No ale ja powiedzialam, ze jakby nie bylo to by prof mi nie dawał skierowania :) no i narazie temat ucichł... Jutro na obchodzie jeszcze się dopytam.

Miliaa, współczuje Ci tego szpitala, ale jak mus, to mus. Jesteś w dobrych rękach i Marcelek też.
Trzymam za Was kciuki &&&&&
Może zapytaj się, czy w ramach tego all inclusive, masz zagwarantowanego Murzyna z wachlarzem :-)
Ja miałam mieć podobno zimne drinki przy basenie, a suma sumarum wyszło, że nawet z posiłkami nie wzięli mnie pod uwagę. Ale może Twój kurort lepszy;-)

Lawendowy... Hahaha... Podpytam o tego murzyna, ale nie wiem czy mi wypada. Nie dość, ze mezatka to jeszcze w ciazy :)

Gotadora... Kochana u mnie jedzenie podobne do twojego w szpitalu...masakra... Na kolacje. Która jest o 16 dostałam 3 kromki białego chleba, minimalna ilość masła, 2 plastry szynki i marchewkę. Litości :| ale dzis kolezanka do mnie wpadnie i przyniesie mi troche owoców, bo witamin to tu nie ma...:(

ojej Mliaa to jeszcze gorzej jak w moim szpitalu, bo u mnie dawali po trzy plasty wędliny, jeśli takowa była akurat w menu. Ale o 16stej to już wielka przesada. U nas dawali ok. 18stej. Dobrze,że masz koleżankę co Ci doniesie jedzonka.

Miliia, wypada, wypada. Toż Murzyn ma być do wachlowania, do niczego innego :-D
No i do sklepu by skoczył po smakołyki dla Ciebie, bo porcje to głodowe w tych szpitalach dają.

U mnie w nocy była mega burza. Jeszcze tak nigdy nie waliło piorunami. Nie wiedziała, co mam ratować, czy koty, czy pranie z balkonu. Ale może powietrze się ciut oczyści.

Udanego dnia dla Wszystkich :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry