• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie po dłuższej nieobecności, ale przy takich upałach nie mam nawet siły pisać...Wieczorem była burza u dosłownie urwanie chmury a od dziś znów gorąc...
Ja już mam mebelki w pokoiku. Wczoraj byłam z mężem na kolejnych zakupach dla Adrianka, no i zostały mi tylko do kupienia rzeczy drogeryjne i apteczne oraz kołysko-leżaczek :-) Nie wiem kiedy zacząć prać ciuszki, bo chciałabym żeby były takie świeżutkie i pachnące a jak teraz zacznę prać, to nie wiem jakie będą w październiku.

Milia trzymaj się tam w szpitalu. Już niedługo utulkasz synusia :-)

reklama
Cześć dziewczyny. Mam pytanie do ciężarówek. Czy Wy miałyście ten zabieg biopsje endometrium?? Mój lekarz mówi, że wystarczy Embryo Glue, a ja się właśnie zastanawiam nad tym zabiegiem.

Lilia ja miałam tylko EmbrioGel i się udało.
Miliaa współczuję, oj biedna jesteś ale to już tuż tuż i będziesz Marcelka miała w ramionach.

Jestem po wiizycie, Pawelek ma 1325 g i jest ponoć tydzień do przodu, wyniki krwi idealne, hemoglobina 12,6 :) Szyjka się wydłużyła i ma ponad 4,5 cm.
Noc nieprzespana, upał niemiłosierny, co ja w nocy wyrabiałam:szok: Obym dziś pospała, bo dwie noce zawalone.

SonySony :-) ale Pawełek już duży!! a powiedz o ile Ci się szyjka wydłużyła? jakby u mnie taki cud się zdarzył to byłabym w siódmym niebie ... a ja nawet nie wiem kiedy mnie dr przyjmie, jutro będę próbować do niego dzwonić. Qurcze nie podoba mi się jego recepcjonistka, mówiłam jej że pilnie potrzebuje wizyty, więc ona gdyby była "ok" to wziełaby ode mnie numer i gdyby któs zrezygnował oddzwoniła, no ale cóż, widać nie ma humoru

Sony bardzo dobre wieści, Pawełek to już duży chłopiec, szyjka też się dobrze sprawuje jednakże nadal odpoczywaj i dbaj o siebie aby do końca ciąży nie mieć już z nią problemów.

Lilia ja miałam i scratching i EmbryoGlue:) wzięłabym obie opcje :-)
Milla jeszcze chwila i już maleństwo będzie patrzeć na mamusię:-D
sony hehe duży chłopak się szykuje, co? :-D No faktycznie, z tej naszej kliniki, to póki co więcej mężczyzn :-) Niecierpliwie czekam na pierwsze kopnięcia Eryczka ;-)

Hej dziewczyny
Ja wczoraj byłam na usg, szłam w sumie po zwolnienie lekarskie ale poprosiłam lekarza bo martwiłam się tymi plamieniami ostatnio. Znów mogłam zobaczyć moje maleństwo, które na tym ekranie wydało mi się po prostu ogromne! Rączki, nóżki, Boże, jakie to cudne i ma już 2 CM!!
Uspokoiłam się bo wszystko dobrze i wyniki badań też mam ok:) Oby tak dalej:tak:Miłego popołudnia, mam nadzieję że u Was chłodniej bo tu niestety po nocnych opadach znów upał:-(

reklama
Maja też wykorzystuje każdą okazję do podglądnięcia Pawełka.
Marta oby nie za duży bo SN chcę rodzić.
Gotadora o 1 cm poszła do przodu, a nawet troszkę więcej. Biorę luteinę 2x2 no ale ja mam jedno maleństwo, a ty dwa więc siła naporu jest większa.
Oskaa kup sobie worki próżniowe, popierz i schowaj. Ja tak zrobiłam:) We wrześniu poprasuje i git.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry