• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie zgadzam się na kleszczowy, to bardzo urazowa metoda, za dwa tygodnie wizyta i wtedy nie wyjdę z gabinetu dopóki mi nie ustalą cesarki. Teoretycznie są jeszcze jakieś szanse, że się obróci ale to jakieś 5-7%.Miliaa to trzymajcie się tam w szpitalu. Pozdrawiam i miłej niedzieli dziewczyny;))

reklama
Miliia, wytrwałości Ci życzę. Już za chwileczkę, już za momencik będziesz miała synusia w ramionach.
A powiedz mi, jak z jedzonkiem? Mąż Cię dokarmia, czy może się coś polepszyło w szpitalu?

Kate, ja też bym się za żadne skarby świata nie zgodziła na poród kleszczowy.
Metoda na obrócenie dziecka jest sprawdzona prze moja koleżankę - trzeba zjeść około kilograma orzechów laskowych, ale czy na działa jednakowo na wszystkich, nie wiem.

Mile spędzonej niedzieli

18970_199701620195211_818956098_n.jpg

Tak patrzę na Madzialenak, Milię, Kate - bo Wy dziewczyny tuż przede mną (miesiąc i Kate pół) - a Wy już o porodach rozmawiacie :szok: A ja zakupy jeszcze nie wszystkie zrobiłam, zostawiam na koniec sierpnia i jakoś słabo do mnie dochodzi, że to niedługo... Może dlatego, że w pierwszej ciąży ten 8 i 9 miesiąc strasznie mi się dłużyły i założyłam, że teraz będzie tak samo... Nie mówię już o praniu i rozkładaniu łóżeczka, bo to pewnie zrobię w jakimś 37 tygodniu :-D Aduś, jeśli mi nic z cukrzycą się nie wykluje to Ty też będziesz przede mną, super, że lekarz zgodził się na cesarkę, skoro boisz się powikłań przy naturalnym. Ja jeszcze nie wiem, jaka będzie decyzja, w poniedziałek mam ostatnie usg oceniające rozwój, a we wtorek konsultację u mojego profesora, może wtedy coś się wyjaśni. Jej, dziewczyny, jak ten czas goni!
MIŁEJ NIEDZIELI!

Hej dziewuszki! Moj męzus odlecial:(((( bedzie za 2,5 tyg. a ja nadal nie moge uwierzyc ze juz za ok 6 tygodni bede jechac na cc po mojego synusia :O Jeszcze nic nie poprane nie mowiac o prasowaniu, i jeszcze praca dyplomowa do napisania! BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH! Mowia wlasnie o IVF w Faktach!

Ad mam nadzieję, że wszystko już u Was ok. A mąż zostanie na dłużej jak będziesz miała cesarkę? Będzie wykorzystywał 14 tyg tacierzyńskiego, który przysługuje w Norwegii? Pozdrawiam

KATE miedzy nami juz po staremu czyli dobrze :) my bardzo szybko sie godzimy :) jestesmy razem ponad 11 lat i niejedno razem przeszlismy zeby teraz za dlugo sie na siebie gniewac. Moj mąż przylatuje na 3 miesiace :) bezplatnego urlopu ale nic nie wiem zeby nalezalo mu sie 14 tyg tacierzyskiego, czy masz na mysli platny urlop?? Co prawda pracuje na podstawie kontraktu ale podatki i skladki socjalne placi jego firma tam w Norwegii juz od 2 lat wiec powinno mu sie nalezec.. tylko nie wiem jakby mial to zalatwic skoro do Polski na ten czas przylatuje, jak bys wiedziala cos wiecej to bede bardzo wdzieczna :)

Wystarczy wypisac takie podanie i powinien dostac, a Tobie należy się polskie macierzyńskie? Jeżeli nie to powinien dostać jeszcze więcej tygodni, on pracuje w polskiej czy norweskiej firmie?

reklama
Hej Dziewczyny
Jutro poproszę o kciuki, na godz. 19:20 mam wizytę u mojego dr, będę miała robione także posiewy już do porodu, ciekawe jak tam moja szyjka, mam nadzieję, że zaczęła się już skracać. Mam coraz więcej skurczy, mały się bardzo wierci, ciągle na brzuchu mam wypukłości :crazy:. Ciekawe ile Sebek już waży.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry