• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate, ja sama sobie robię zastrzyki. Chociaż chyba się odzwyczaiłam, bo pierwszą igłę wbijałam z wielkim trudem.
A to był jeszcze zastrzyk z clexane, a one są bolące.
To jest moja druga stymulacja do IVF. Wcześniej byłam stymulowana do naturalnego poczęcia trzy razy.
Oby do pięciu razy sztuka :tak:

madzialenak trzymam &&&&&& :-D.

Oskaa boskie mieszkanko, modlę się, żeby i w moim ktoś zamieszkał :-D.

Dzisiaj rano dzwoniliśmy do laboratorium i okazało się, że mam 7 zarodków. Od razu 3 zamrozili w jednopaku, w pierwszej dobie. A może to już się zaczęła druga? Nie wiem dlaczego, ale będą tylko na jeden transfer Nikt już nie odbierał telefonów, bo to niedziela, ale może tutaj jest to jakoś prawnie ograniczone? Powiedziała, że uzgodnili tak z panią doktor. Popłakałam się. 4 hodują do blastocysty, modlę się, żeby były silne i przetrwały, to jeszcze je domrożą. Jakoś dziwnie to tu robią, tak bardzo się o nie martwię . Bo co będzie gdyby...? Okaże się, że za jeden transfer mrozaczków zapłaciliśmy 2tyś euro . Nie tyle chodzi o pieniądze, tylko właśnie o te nadzieje, myślałam, że na 3 transfery będę miała z tylu jajek, a tu pupa. Modlę się, żeby te biedne 4 ładnie się dzieliły, 2 zamieszkały u mnie, a 2 pojechały do braci na zimowisko :zawstydzona/y:.

Mazanka nie martw się na zapas, na pewno Twoje maluszki są silne, a Tobie nerwy to teraz jak najmniej potrzebne. W czwartek Wasz Wielki Dzień - trzymam kciuki i głowa do góry, bo na pewno będzie dobrze :tak:

a tu siedem serduszek dla Twoich zuszków ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Witam Was o poranki. *a już w drodze do stolicy .przed samym odjazdem zadzwoniła siostra M. z info, że babcia miała bardzo rozległy udar i lekarze każą przygotować Sie na najgorsze. Noz k... mac!

Miłego dnia wam życzę!

Mazenka niczym się nie stresuj, masz ładną ilość zarodków.
Oskaa ale śliczny okrągły domek Adrianka :tak:

Lawendowy sen
szerokiej drogi :-) gratuluję rozpoczęcia stymulacji, teraz to już pójdzie z górki:tak:

Ja wczoraj wieczorem miałam znowu atak bólu żołądka, zwijałam się przez 2 godziny :-( Myślę, że do tego bólu przyczynił się także Sebek, wczoraj cały czas napierał i kopał mi w żołądek. Już mam dość tych bóli, są nie do zniesienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry