SonySony
Fanka BB :)
Madzialenak przykro mi
wiem tylko, że jak wychodzi paciorkowiec, albo pacjentki co gorsza nie mają tego badania to automatycznie matka i dziecko dostają po porodzie antybiotyki i robią badania. Wiem bo dziś pytałam o to na szkole rodzenia, że to badanie jest zalecane ale niewymagane. Więc może to nie aż tak strasznie. Miałaś wymaz z pochwy i odbytu?
Ja się obawiam bakterii bo często mi coli wychodziły. Nawet jak cytologię robiłam, to też w wyniku napisali że rozmaz wykonany warunkowo ze względu na liczny stan zapalny, ale moja gin sobie z tego nic nie zrobiła
(
Ikasia brzuszek już wychodzi.
Miliaa no tyle wyczekałaś to i tydz zleci, a z tego co pamietam to już w pon. prof. wraca??
Z upałami ja już nie daje rady, teraz dopiero zaczyna się ochładzać i temp. spadła do 24. W niedzielę ponoć 30 stopni.
Ja się obawiam bakterii bo często mi coli wychodziły. Nawet jak cytologię robiłam, to też w wyniku napisali że rozmaz wykonany warunkowo ze względu na liczny stan zapalny, ale moja gin sobie z tego nic nie zrobiła
Ikasia brzuszek już wychodzi.
Miliaa no tyle wyczekałaś to i tydz zleci, a z tego co pamietam to już w pon. prof. wraca??
Z upałami ja już nie daje rady, teraz dopiero zaczyna się ochładzać i temp. spadła do 24. W niedzielę ponoć 30 stopni.