• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora juz jutro Twoja wizyta, czekam na same dobre wiesci!! No i meżus w drodze - rewelacja!

Pingwinek nie przejmuj sie za bardzo ta waga z usg, mi w 30 tyg. tez wyszla niska, potem 2 tyg 1 kg wieksza na innym sprzecie.. cieżko jest do konca wierzyc tym pomiarom, Milenka napewno zdrowa dziewczyna jest :tak: a jak bedzie troszke drobniejsza to taki jej urok. Moj ma duuuża glowe i niby to tez jego urok..:sorry2:

Martka ale fajne ujecie Eryczka :-) a film tez wam nagral doktor?

Sony, Agapl, Avocado naprawde fajnie macie ze uczeszczacie na szkoly rodzenia :-) o fajnie ze dzielicie sie z tematami tutaj, ja tez chcialam pochodzic ale nie wolno mi bylo przez szyje :-( wiec polegam tez na tym co tu napiszecie z zajęć :tak:

Podziele sie z wami ostatnim Maksiowym zdjęciem 3D z ciazy sprzed tygodnia bo zrobił taki grymas że aż buzia sie śmieje
:-) i widać ze faktycznie ma całkiem dużą głowę:szok:
34tc.jpg

Załączniki

• 34tc.jpg
    34tc.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Milagros fajnie by było :-)
Ale dziewczyny, zapomniałam wam napisać, apropos snów! ja wczoraj mialam masakryczny :-( śniło mi sie że urodziłam już Maksia i był.... MULATEM!!!:szok::no::angry: I ze poszliśmy do Invikty z reklamacją!!! obudziłam sie tak przerażona że od 6 zero snu .. a zasnęłam o 2 ... Jeny skąd takie sny sie biorą :confused: ??? Może to jakieś podświadome obawy... Miałyście coś podobnego??

Aduś dziewczyna z którą leżałam na sali miała też koszmarne sny, pamiętam dwa: jeden jak urodziła córeczkę i ją zjadła, a potem na szybkiego urodziła drugie dziecko, bo rodzina miała przyjść zobaczyć, a ten drugi to że jej córcia miała oczy jak żaba, takie wypukłe po bokach głowy .... a ja swoich nie pamiętam

gotadora trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:))
a ja wczoraj miałam super niespodziankę, koleżanki z pracy zrobiły mi niesamowitą niespodziankę , dostałam smsa od szefowej, ze mam przyjsc do pracy na zebranie personelu a to się okazało, że zrobiły mi babyshower. Dostałam mnóstwo prezentów i bardzo fsjnie się bawiłyśmy. Pozdrawiam

reklama
Aktualizacja, dot: 3xM czyli Memories, Malinuś, Martka ;-)

SIERPIEŃ

1. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian

WRZESIEŃ

2. KATE (3 wrzesień - cc) – córka Hania
3. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
4. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

5. SONY (18 październik) – syn Paweł
6. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
7. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na decyzję tatusia)
8. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
9. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
10. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

11. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
12. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

13. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
14. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

15. IKASIA (18 styczeń 2014) - córka
16. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

17. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

18. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
19. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Aduś, Martka super fotki Waszych skarbów :-)

Kate cudowna niespodzianka, masz wspaniałe koleżanki z pracy.

Dziewczynki, która chciałaby przejąć opiekę nad naszym kalendarzem bo ja już na dniach idę do szpitala, urodzę Sebastianka i pewnie opieka nad nim zabierze mi większość czasu w związku z czym nie uda mi się na bieżąco uaktualniać danych.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry