Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. że to nie jest nagły przypadek, to po co przeszliśmy w sobotę, że tracimy jego czas, no kur... Przecież to doktor sama kazała nam w ten dzień przyjechać. Pominę fakt, że na jego wizytę czekaliśmy od 8:30, a przyjął nas o 11:00
. Samo usg dopochwowe robił jak rzeźnik, jeszcze nigdy mnie badanie tak nie bolalo, kręcił tą sondą jak na czas, powiedział, że jajniki powiekszone i on nic wiecej nie widzi.. I może była poźna implantacja albo nic tam nie ma. Myślałam, że się popłaczę:-( Kazał przyjechać dopiero za 11 dni, jak już moja doktor będzie i wyszedł. Mimo, że beta jest ładna załamałam się i przepłakałam całą drogę do domu. Nawet nie miałam kiedy zapytać o wyniki z toksoplazmozy itd, kawał chama z tego człowieka. Czuję się potraktowana jak.. nie wiem kto
Od tego badania do teraz boli mnie cała pochwa i plecy z tyłu, jakby mnie ktoś skopał, mam nadzieję, że mi dziecka nie uszkodził. Bo ja wierzę, że ono tam jest. Tak strasznej wizyty jeszcze nie miałam, a na następna mam czekać do przyszłej środy, w takiem niepokoju eeh. Gdyby to była moja pierwsza wizyta w tej klinice, nigdy bym do niej nie wróciła.