• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Akt. dot: Lawendowy sen

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lawendowy sen ale słodziaki, uśmiałam się:-). Super, że na wizycie wszystko dobrze. Kurczę ja prosiłam ostatnio o filmik z usg, a dostałam zdjęcie. Nie mam jeszcze ani jednego i chyba dopóki nie zapłacę za 4d, to żadnego nie dostanę grrrr.

lolitka ja do tej pory biorę utrogest dopochwowo 3x2 i progynove 3x1 i jestem od dzisiaj na etapie odstawiania. Boję się jak głupia.

milagors padłam z klopsika :-D. Super, że troszkę zmieniła pozycję, juz niedługo się spotkacie! Nie wyobrażam jeszcze sobie siebie na tym etapie, a chciałabym!
Gotadora podziwiam Cię za opiekę nad dwójką maluchów:rofl2:. Podwójne szczęście i podwójne zmęczenie hehe.

Sylwia dziękuję za opis kastracji psiurów, utwierdzasz mnie w tym, że to będzie dobry pomysł. A na święta mój potwór dostanie od Mikołaja pusty worek... mosznowy:-D

Lawendowy - gratulacje:) widzę ze jesteś tylko kroczek przede mną bo ja mam termin na 25/05:) będę bacznie obserwować jak Wam idzie:) mam Usg za dwa tygodnie to mam nadzieje ze już nasze maluchy bedą podobnego wzrostu:)

Avocado - możesz mnie dopisać na listę majowek na 25/05:)

Lawendowy mały człowiek a już wielki i wielka radość z wizyty, super :-D
milagros heheheh, moja ulubiona animajca "Klopsiki i inne zjawiska pogodowe" mi się skojarzyła, z Twoim klopsikiem:-) polecam!jak wyzdrowieję, wybiorę się na drugą część do kina!
No trzymamy wszyscy jutro o 9.00 za Tequillę, co by dużo pięknych jajek zniosła i dużo się zapłodniło :-D

gotadora niestety już nie ma regulacji dotyczących cen leków. U siebie na wsi za duphaston płacę 45 zł, w aptece przy novum 30 zł, a w Pruszkowie na Helenowskiej 24 zł. I tak na prawdę za 1 opakowanie u siebie na wsi kupię 2 opakowania w aptece w Pruszkowie. Podziwiam Cię kochana że tak dzielnie sobie radzisz przy maluszkach. Osobiście znam jedno małżeństwo z bliźniakami i u nich to nawet dziadkowie z obu stron pomagali 24 h na dobę do 2 roku życia. Mam nadzieje, że kolki niedługo miną.

mazenka :rofl2::rofl2::rofl2: padłam ze śmiechu i turlam się po podłodze :rofl2::rofl2::rofl2:. Pusty worek mosznowy w darze od Mikołaja :-D. Oj niedobry ten Mikołaj :-D.

Lawendowy świetna pamiątka taki filmik. Ja dostanę teraz przy usg połówkowym :-). Cieszę sie, że wizyta odbyła się tylko przy dobrych wieściach.

TeQuilla za Twoje jajeczka &&&&&&&&&

A ja dzisiaj poszalałam na zakupach. Między pacjentami pobiegłam do sklepu dziecięcego i nakupiłam śpiochów, pajaców, czapek i niedrapek :-). A potem z asystentką zamiast do pacjenta iść to w socjalnym oglądałyśmy zakupy :-D.

Miłego wieczoru :-)

Megi*, widzę, że będę sama w majowej rubryczce :-)

TeQuila, kolorowych snów w czasie jutrzejszej punkcji. Trzymam mocno kciuki i myślami jestem z Tobą.
Cały czas trzymałam Ci miejsce :-), ale te tuż po mnie, jest już zajęte.

Sylwia, gratuluję udanych zakupów. Widzę, że pomału się rozkręcasz.
Za duphaston płacisz 24 z ł:szok:, to tanio jak barszcz.
Ja do tej pory płaciłam 38 zł, a teraz znalazłam za 35 zł i cieszę się, że jest ciut taniej.

Akt.dot: Megi*

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
17. MEGI* (25 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Avocado - dzięki:)

Ja tez za duphaston płace najróżniejsze ceny, w Superpharm płacilam ponad 45 zł, teraz płace raz 27 raz 30 - w tej samej aptece - pani mówi ze co tydzien duphaston przyjeżdża z hurtowni w innej cenie. Rozbieżności cenowe są przerażające... A pudełko wystarcza mi na piec dni więc skali miesiąca to naprawdę duża różnica.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry