• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czytam sobie forum i widze ze wszystkie dzieci pażdziernikowe takie duże a moja kruszynka waży 2500 (byłam na wizycie wczoraj) lekarz twierdzi ze urodze w przeciągu 7 dni bo łożysko nie podaje za dużo pożywienia i przygotowuje sie do porodu wiec chyba nie dotrzymam do 25 pazdziernika brzuch już mam nisko. Ale po za tym ze dzidzia mała to jest wszystko w porzadku. We wtorek mam KTG i mam przyjechać na czczo bo moge miec cesarke. Życze wszystkim powodzenia i miłej soboty :-)

reklama
Avocado, a Ty na bezsenność cierpisz?! :-)

Milagros, ciesz się ostatnim brzuszkowym weekendem. A jutro pewnie odśpiewasz: "Ta ostatnia niedziela" :-)

Sony
, mam nadzieję, że to nic poważnego i że antybiotyk zadziała i wypiszą Was wkrótce do domu.
Z niecierpliwością czekam na następne fotki Pawełka i relację z porodu.

Udanej soboty :)

Dziękuję Dziewczyny za kciuki i wsparcie,melduję że punkcja przebiegła bez komplikacji a ja czuję się już coraz lepiej:-D
Komóreczek miałam 17,dostałam również tel z labo,że najładniejsze wybrane 6 się zapłodniło:tak::-)
Oby teraz się pięknie dzieliły i zechciały ze mną zostać

Miłego weekendu Kochane

avocado właśnie opisałaś jak wyglądają moje noce, tylko ja budzę się o czwartej i zasypiam o siódmej:eek:. No i z brzuszkiem mam jeszcze lekko hehe, więc współczucia naprawdę.

Tequilla super, że gładko poszło, niech teraz się bąbelki ładnie mnożą:-D.

Ja niestety drugi raz biorę antybiotyk cefurox na zapalenie pęcherza, jutro kończę brać ale czuję, że nadal mnie kłuje w pęcherzu :no:. Załamka z tym. I dzisiaj wzięłam ostatni raz utrogest, mam nadzieję, że będzie bez nieprzyjemnych przygód.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry