• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

hahaha...wiem, ze się nie rozni, bo przecież sama 2 miesiące temu takie bobo urodziłam. nie zrozumialas mnie. chciałam się zapytać, czy powstalo jakies forum dla mamusiek z in vitro, tych które znalam z tego forum kiedy bylam w ciąży, bo nie chce zasmiecac wam forum kupkami, zupkami, karmiącymi cyckami i nieprzespanymi nocami :rofl2:

Adus, madzialenak, Sony...a co u was?

hehe, ja to akurat chętnie o nieprzespanych nocach i karmieniu cyckiem bym poczytała:-) Za niecałe 20 tygodni mnie to czeka. I to są dwie rzeczy, które mnie troszkę przerażają: 1) że będę cały czas niewyspana (jestem strasznym śpiochem) oraz 2) karmienie piersią (nie zrozumcie mnie źle, chce spróbować karmić piersią i jak będę miała pokarm to na pewno będę karmiła, ale wizja cieknącego mleka z piersi mnie troszkę przeraża i nie umiem sobie tego nawet wyobrazić;)

reklama
Millia pamiętam że Milagros załozyła forum dla nas po rozwiązaniu właśnie ale chyba nikt z niego narazie nie korzysta, może warto było by zacząć :-)
Nasz mały ma jeszcze ataki kolek, a pozatym jest wszystko OK.
Aleksandretta jak dla mnie karmienie piersią to duże ułatwienie szczególnie w sytuacjach jak musze pocieszyc jakoś małego. Minusem moze byc to ze dzieci krócej śpią w nocy po mleku z piersi, ale można sie przyzwyczaić. Co do spania może nadrabiac drzemkami w dzień ;-) same uroki macierzyństwa

Dziewczyny a co w sytuacji gdy spodziewamy się bliźniąt albo trojaczków i więcej ...to dopiero musi być wyzwanie i super dylematy:-D Gotadora a Ty jaki masz wózeczek dla swoich szkrabów,długo zajęło Ci jego wyszukiwanie?
ja wam powiem że tylko raz widziałam ładny bliźniaczy wózek ale on był na sto procent sprowadzany bo w żadnym sklepie nigdy takiego nie spotkałam,z drugiej strony nie spotyka się na co dzień mam z bliźniętami i większą ilością:-D

Dziewczyny a co w sytuacji gdy spodziewamy się bliźniąt albo trojaczków i więcej ...to dopiero musi być wyzwanie i super dylematy:-D Gotadora a Ty jaki masz wózeczek dla swoich szkrabów,długo zajęło Ci jego wyszukiwanie?
ja wam powiem że tylko raz widziałam ładny bliźniaczy wózek ale on był na sto procent sprowadzany bo w żadnym sklepie nigdy takiego nie spotkałam,z drugiej strony nie spotyka się na co dzień mam z bliźniętami i większą ilością:-D

Mamy tako duo jumper jak na zdjęciu:

jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG

Lawendowy Sen nie zgadzam się odn. wózków, mam bardzo ładny wózek, na dodatek polskiej firmy Tako, jesteśmy bardzo zadowoleni, bardzo łatwo się go prowadzi i jest bardzo wygodny dla dzieci. Minusem jest to,że jest wielki, więc nie nadaje się do bloku, ale my nie mieszkamy w bloku więc ten problem odpadł. Oczywiście nie wszędzie się nim wjedzie, ale ten problem dotyczy wielu ludzi w PL - mam na myśli niepełnosprawnych i inne mamy bliźniąt, jeśli decydują się na wygodę dla dzieci, bo można kupić mniejszy wózek, czy wózek z mini gondolami.

Załączniki

• jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG
    jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 128
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry