• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gosia, milagors, agapl Gratuluję maluszków! :-D:-D:-D.

Leia witaj, ja progesteron brałam do 13 tygodnia.

Fusun niech się teraz bąbelki ładnie zapładniają:-D.

Ja dalej leżę plackiem w strachu, krwawienia już nie ma, tylko krwiak oczyszcza się na brązowo. Przeraża mnie to. Za 5 dni kończy mi się progynova i mam już ją odstawić, ale nie wiem czy to dobry pomysł w tych okolicznościach :no:. Wizytę w lekarza mam dopiero 11 listopada, mam nadzieję, że moje maleństwo wytrzyma do tego czasu... Jutro zaczynam 15 tydzień, a od początku ciąży przytyłam tylko kilogram, przy zwiekszonym apetycie i minimalnych wymiotach na początku, nie wiem czy to normalne hehe.

Piękne te rzeczy z Waszych linków, ja chwilowo boję się planować i leżę, aż mnie wszystkie gnaty bolą. Pozdrawiam kochane!

reklama
Gotadora twój wózek juz podziwiałam i jest naprawdę ładny. dziewczyny miały pewnie na myśli to że jest dużo mniejszy wybór wózków dla bliźniaków niż takich zwykłych pojedynczych.
A powiedz jak się czujesz? jak cięcie się goi? no i co z twoją wagą? nie zniknęłaś drobinko?

Gotadora, czyli jednym słowem ładne wózki (chociaż o gustach się nie dyskutuje;-)) dla bliźniaków są, ale tylko dla tych, które mieszkają w domku z ogródkiem :-)
A te co żyją bloku, to niestety muszą się obejść smakiem. Całe szczęście nie mam takiego zmartwienia, bo pewnie już bym po nocach nie spała :tak:

Gotadora, faktycznie ładny wózek dla bliźniaków wybrałaś, jak sie czujesz? jak maluszki?

Fusun powodzenia, niech sie maluszki pięknie rozwijają a później zagnieżdżają:)

Madzialenak, dzięki za opinie odnoście butelek i niani. W takim razie szukam tej z 2 płytkami.

Dzięki dziewczynki. Jak wszystko dobrze pójdzie, to transfer w środę 30.10. Jutro i w poniedziałek ktoś z kliniki ma do mnie zadzwonić z informacjami jak się zarodki rozwijają

Gotadora, czyli jednym słowem ładne wózki (chociaż o gustach się nie dyskutuje;-)) dla bliźniaków są, ale tylko dla tych, które mieszkają w domku z ogródkiem :-)
A te co żyją bloku, to niestety muszą się obejść smakiem. Całe szczęście nie mam takiego zmartwienia, bo pewnie już bym po nocach nie spała :tak:

Ja mam taki EasyWalker Duo Warszawa • Tablica.pl i mieszkam na 7 piętrze:-)

ale moi jeżdżą w specyficzny sposób

Załączniki

• 20131011366.jpg
    20131011366.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 77
  • _IGP2084.jpg
    _IGP2084.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Gotadora twój wózek juz podziwiałam i jest naprawdę ładny. dziewczyny miały pewnie na myśli to że jest dużo mniejszy wybór wózków dla bliźniaków niż takich zwykłych pojedynczych.
A powiedz jak się czujesz? jak cięcie się goi? no i co z twoją wagą? nie zniknęłaś drobinko?

:-) cięcie dobrze się goi, prawie już nie boli, czasem zaboli, ale taki ból to nie ból ;-) ... waga... no 52 kg ważę, nie tyje, oczy podkrążone, za mało snu ( dziś znów do 4 rano płakały) mąż mówi,że wyglądam szaro, a ludzie że ładnie :-D chyba raczej chcą być dla mnie mili.

Lilonka Twoje maluszki na prawdę w ciekawy sposób jeżdżą wózkiem. Co do Twoich rzeczy na sprzedaż to może ja bym się skusiła, bo nie kupowałam jeszcze bujaczka, a przydałby się, więc mogę odkupić.

Fusun na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Twoje maluszki &&&&

Mazanka czuj się lepiej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry