• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niepokorna - masz szczescie ze ciezarnych sie nie bije - bo normalnie lejty bym ci dala - skonczysz ty juz czytac te ulotki - sluchaj sie doktorka - wie co robi. Jedno o estrofenie ci wyjasnil to zes na inny lek przeskoczyla;-) Idz lepiej poogladaj wozki na allegro hihi

Juz ogladalam ;)

A poza tym to strasznie mi smutno i zalapalam dola przez historie esiek ;( a mialo byc tak pieknie...

Zuzia, wybieranie imion, to czysta przyjemność. Oczywiście, pod warunkiem, że oboje z mężem będzie zgodni i pewni wyboru.
U nas wybór imion zajął nam może 2 minuty :-) Wam też życzę takiego wyniku w przyjaznej atmosferze :tak:

Zuzia :-) cudna wiadomość! gratuluje pięknej bety!

Dagnes :-( bardzo mi przykro. Wierzę,że już niedługo obsypiemy i Ciebie gratulacjami! wiem jak teraz Ci smutno i ciężko, ale najważniejsze to nie poddawać się i dążyć do upragnionego celu. Kciuki &&&&&&

Niepokorna widzę, że masz podobne schizy do mnie:P naczytam się czegoś, a potem świruję,ale dziewczyny mają racje - lepiej zaufać doktorkowi:)

Zuzia gratki! to teraz przed Tobą dziewięciomiesięczny szał:D nudow, nudów i jeszcze raz brzucha :P

miała może któraś z Was też przypadłość z krwiakiem? Mój był maleńki,bo 0,5 cm i juz podobno go nie ma,ale wywołał tyle paniki co gigant. Jak zobaczyłam muszlę po siku pełną czerwoniuśkiej krwi to mi opadły ręcę. Byłam w takim szoku, że nie umialam się odezwać.Po chwili dopiero zawołałam męża i zaczęłam ryczeć. Krew ciekła, byłam w takiej rozsypce(myślałam o najgorszym),że nie potrafiłam znaleźć w komórce nr do ginekologa. Dopiero jak zobaczyłam na ekranie bijące serce mojego maleństwa spadł mi kamień z serca.Już tak go kocham,że nie wiem czy potrafiłabym znieść jego stratę... będę się więc oszczędzać ile wlezie. Plamień już nie mam i czuję się generalnie dobrze,ale strach to mi już nigdy nie minie.

Zuzia i Niepokorna gratuluję Wam pięknych bet i życzę nudnej i pięknej ciąży:-)

szyszka jeśli dobrze pamiętam to Maja miała taki przypadek, tylko w pierwszym trymestrze. Współczuję Ci takiego stresu - musiałaś być przerażona. Najważniejsze, że maluszek ma się dobrze. Dbaj o siebie!

Dziewczyny życzę Wam wszystkim udanej zabawy przy soczku dzisiaj!:) Ten Rok dla wielu z nas był bardzo szczęśliwy i niech kolejny będzie jeszcze wspanialszy - niech spełniają się marzenia!:)

Cześć Dziewczyny !! Ależ sporo czasu mnie nie było, święta minęły w dość przyjemnej (mimo że z teściową) atmosferze i wracam powoli do normalnego trybu życia.
Jeśli chodzi o wózek to dzięki wielkie za Wasze rady, w tym tygodniu już się po niego wybieramy, mam tylko nadzieję że jest w miarę lekki i nie za wysoki…

[FONT=&quot]szyszka87[/FONT] WIDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE !!! Super, cieszę się razem z Tobą. Ja wiem jak to jest bo też wylądowałam na pogotowiu w 10 tyg. kiedy wylała się ze mnie kałuża krwi, jeszcze chyba nigdy w życiu tak nie płakałam, też podejrzewali krwiaka ale okazało się że dawka luteiny została zbyt drastycznie zmniejszona.
[FONT=&quot]martka273[/FONT] GRATULACJE! Widzę że prawie wszystkie kończymy na cc:-D Jesteś gigantka powiem Ci no i super że tak fantastycznie i szybko doszłaś do siebie! No i ta laktacja, CUDNIE JA TEŻ TAK CHCE!

[FONT=&quot]Niepokorna[/FONT] ja brałam Medrol,strasznie się go bałam po przeczytaniu ulotki ale dziewczyny mnie tu uspokajały.A brałam od czerwca(od transferu) do końca sierpnia.

[FONT=&quot]Zuzia2011[/FONT] SUPER, gratuluję
[FONT=&quot]Sylwia1985 no proszę, brawo!! Ja zabieram się zaraz po nowym roku, wczoraj trafiłam na promocję proszków i płynów do zmiękczania Loveli kupiłam więc już nie ma wymówek:tak:Ja z ubrankami jeszcze się nie ogarnęłam, ale mam ich mnóstwo (liczę też te używane które dostałam ale są w stanie idealnym )dostałam trochę rzeczy dla dziecka na święta ale niektórych jeszcze nie przejrzałam, trochę 56 ale większość 62[/FONT].Ty kupowałaś na Allegro u Rodzyneczków, czy te rzeczy oprócz tego ze są w super cenach ą też dobre gatunkowo?

[FONT=&quot]dagnes78[/FONT] :-(:-(:-(

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Aleksandretta[/FONT] Kochana, daj znać jaką kupujesz butelkę !! A takie rzeczy jak majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne czyli typowo dla siebie chcę kupić z Canpola, chyba są dobre prawda?
A jeszcze mam pytanie dotyczące pieluszek bo wiem że warto na początek kupić Pampers Premium Care NewBorn ale te białe czy te zielone? A rozmiar 1 ? Bo widziałam też O A może lepiej te Bella Happy z wycięciem na kikut? Eh, te dylematy, nie lubię ich...

Ja korzystam z tej strony któraś z Was ją polecała i pewnie znacie ale to może dla nowych dziewczyn ;-)Naprawdę można trafić na super oferty promocyjne PromoBaby.pl

dagnes :-(przykro mi, ale nie poddawaj się! Nowy Rok, nowy plan, nowe cuda! wierzę,że się uda!
aleksandretta a ja ci powiem,ze mój katar naprawdę był hormonalny, bo minął, sam :-)a nie wierzyłam! kuruj się kochana!
Maja dzięki, już idzie ku lepszemu, tylko się martwię jeszcze jego wagą, bo mało przybiera, no i dziś będzie wynik bilirubiny, czy jednak nie ma żółtaczki....:zawstydzona/y: Ale już jest duuużo spokojniej, bo pierwsze dni... co tu gadać, by były straszne i ciężkie.
Mamuśki pogoda taka, że nie wiadomo jak się ubrać, a za 2 tygodnie ma byc zima, czy kupić młodemu do wózka kombinezon???czy taki kombinezon tupu miś mu wystarczy? bo on we wszystkim tonie i wyszło,że nic nie mam dla dziecka ciepłego :zawstydzona/y: tylko za 2 tygodnie on może dorosnąć do 62, prawda?teraz wchodzi w 57 H&M, bo reszta to zależy od firmy, w niektóre to nawet w 54 jest dobre, taki malutki jest ;-)
O dżizas, odespałam poprzednią noc, jak cudnie, góry można przenosić :-D
a pomóżcie mi usunąć suwaczek!!!!!!!!!!

Szczęścia, co radość daje,
miłości, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieję prowadzi.
Dni wypełnionych uśmiechem do końca, nowych wschodów słońca.

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY!!!

UŚMIECHU NA TWARZY!!!

SPEŁNIENIA [/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]NAJSYTSZYCH[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] MARZEŃ!!! [/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]
Wysyłam Wam najlepsze życzenia na NOWY 2014 ROK

New-Year-2014-Cheers-Wallpapers-18.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry