• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Minni w takim razie kciuki za usg ja mam dzisiaj polowkowe ;) mam nadzieje że z moim synkiem wszystko ok.
A jeśli martwisz się o spadek wagi powiedz o tym dr ale słyszałam że na tej diecie to normalne najpierw spadek wagi a potem nic Ci nie przybędzie ale nie martw się malutka weźmie co potrzebne od Ciebie a to ty będziesz mieć braki w postaci zbędnych kg ;)
A powiedz jak znosisz diete chyba nie jest tak najgorzej? Ja bez dirty sttonie od słodyczy więcchyba z resztą da się wytrzymać; )

reklama
Majka: dietę da się wytrzymać, zresztą zrobiłabym wszystko żeby z dzidzią było wszystko dobrze. Czasami jedząc to samo co kilka dni wcześniej mam wyższy cukier niż wcześniej po tym samym posiłku :szok: więc czasami przekraczam zalecane normy. Ale to już tylko czasami takie wpadki mam. Staram się ze wszystkich sił trzymać cukier w normie. Najgorzej znoszę chyba brak lodów w takie upały, a na około ciągle ktoś przy mnie je wcina ;) ale na to też znalazłam już sposób: robię sobie lody z danonków dla dzieci i cukier mi po nich nie skacze :-D Trzymam kciuki za Twoje usg połówkowe, na pewno wszystko jest ok :tak:

Minni za ust kciuki mocno zaciśnięte a z wagą na pewno lepiej jak za bardzo nie prxybietamy a dzidzia na pewno rośnie.

Majka no to za polowkowe teraz kciuki trzymam ale to już pewnie formalność ja mam w piątek.

Ja ja się dziewczyny przezrobiłam leci mi z nosa i strasznie boli gardło leczenia się imbirem herbatka z malinami i syrop dla kobiet w ciąży i na nic więcej sobie nie pozwalam chyba że macie jeszcze jakieś sposoby.

Hej Madziu na przeziebienie na mnie rewelacyjnie dziala cieple mleko z maslem i miodem lub mleko z czosnkiem.Gardlo plucz woda z sola.No i oczywiscie inhalacje z olbas oil sa niezastapione na katar.
Dziewczyny zycze udanych usg :)

Madziu to ja juz wiecej nie wiem,moze jeszcze syrop z cebuli :)

Minni,a co u Ciebie,masz juz cala wyprawke?
Ja swoja ostatnio segregowalam i okazalo sie ze musze dokupic ze 3 pajace.Torbe mam spakowana juz prawie w calosci,w tym tygodniu dopinam wszystko na ostatni guzik i pelen relaks az do rozwiazania :happy2:

Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny ja już po usg. Mój synek ma już 340g i świetnie współpracował z dr. Wszystkie parametry idealne. Ten mój synek to chyba spokojny chłopak będzie bo zawsze tski spokojny na badaniach chodź nie powiem że skopal mnie już po chyba go dr za bardzo ponaciskal ;)

majka - super wieści :) Spokojnie możesz czekać na kolejne usg.

Dziewczyny jak wam idzie z upałami? Ja dziś czuje się jak nieobecna, do tego mam okrrrropną migrenę ;/
Trochę liczyłam na to, ze moja dzidzia zrobi mi prezent na dzień matki i mnie szturchnie pierwszy raz ale niestety nic z tego, takie rzeczy tylko w filmach :)

peti dzieki już mi troszke lepiej rano było słabo ale teraz już lepiej.

majka super wiadomości cieszę się że synek zdrowiutki i grzeczniutki :) oby tak dalej.

Esiek z tymi kopniakami to jeszcze troszkę poczekaj i na pewno sie doczekasz, moja córeczka teraz coraz bardziej daje znaki o sobie leciutkimi kopniakami.

reklama
Majka gratulacje dzidziuś już duuuuuży :)

Madzia mam nadzieję, ze z Twoim przeziębieniem już lepiej, ale i ja wtrącę swoje 3 grosze. Wcinaj czosnek, ale nie tylko odrobinkę z mlekiem i miodem tylko porządnie kilka ząbków dziennie- tak jak dasz radę przełknąć z chlebkiem albo z twarożkiem. Ja tak po punkcji jak nic innego nie mogłam w 2-3 dni załatwiłam zapalenie gardła. Pani doktor chciała mi wcisnąć antybiotyk, ale ja wiedziałam, że nie wolno, a czosnek to podobno jedyny "naturalny antybiotyk" także kuruj się kochana!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry