• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem już po usg - moja Córeczka waży już 1800g :-) czyli prawidłowo przybiera na wadze. Teraz to juz jestem spokojna :tak:

Peti: ja już mam wszystko kupione :) za nie cały miesiąc zacznę wszystko prać, już bym chciała prasować te malutkie ciuszki :)

Minni no super wiadomosc,jaka duza juz ta Twoja corcia,gratulacje!
Ja ide za tydzien :)

Madzia i Piotr w Irlandii wyglada to tak-pilam szklanke glukozy i za godzine robilam test kt wyszedl zle,za wysoki cukier.Dodam ze nie musialam byc na czczo.Musialam zrobic nastepny test,ktory wyszedl w normie.Pobrano mi krew,nastepnie wypilam 2 szklanki glukozy i za godzine,dwie i trzy mialam pobierana krew.Wczesniej 12 godzin bez jedzenia i picia.Nic strasznego :)

madzia i piotr ja akurat testy znosiłam źle, bardzo się męczyłam po tej glukozie, ale to przez cukrzycę ciążową :p

Minni to normalne, że cukier wariuje nawet po tym samym posiłku, miałam to samo ;)

majka moja też się wierciła po usg, a właściwie w trakcie zaczynała. Na usg 3d/4d widać było jak marszczy buzię, więc na pewno jest to dyskomfort dla maluszka.

Miłego dnia dziewczyny, ja idę spać ;)

Mini tak długo czekasz z praniem? Ja myslalam zacząć juz tyg , nie za wcześnie?

A kiedy wy mamuśki ruszalyscie z praniem? Ja wolałam wczesniej puki czuje sie dobrze. Ale moze faktycznie to za wcześnie.

Jogo: ja to najchętniej już bym zaczęła, ale wydaje mi się że jest jeszcze za wcześnie, choć mogę się mylić ;)
Dziewczyny prosimy o dobrą radę kiedy powinno się zacząć prać?

Martaczi: a co u Was? Kiedy idziesz podejrzeć Synka?

Cześć dziewczyny no ja jeszcze testu z glukozy nie miałam więc nie mogę się wypowiedzieć a kiedy się wogole go robi?

Minni fajna waga dzidziusia :-)

Lenka no właśnie wczoraj prócz mleczka to zrobiłam sobie kanapkę z dwoma ząbkami czosnku i dzisiaj jestem jak jeden wielki czosnrk:-)

Dziewczyny nie wiem jak u was ślę moja malutka ostatnio tak baraszkuje po moim brzuchu że szok ale będzie z niej lobuziara.

Minni27 u ciebie to już chyba pora na to pranie :) ja zaczęłam właśnie prać w 30 tyg z synem i teraz też tak zamierzam. Moim zdaniem to najlepszy czas bo później bóg wie co się wydarzy, nie zapeszając oczywiście ale może zwyczajnie nie dać rady stać przy desce do prasowania:-) Ja zawsze z prasowaniem czekam na brzydką pogodę, kiedy pada bo jakoś lepiej i szybciej się prasuje :-p

reklama
Hey :) Dziewczyny mam do Was pytanie moze ktoras sie orientuje :)

Od jakiegos dluzszego czasu przyjmuje euthyrox, na poczatku 25 obecnie 50...moja tarczyca bardzo skakala podczas stymulacji i wszystkich przygotowan do transferow.
W styczniu wynik mialam ok 1,5...dzisiaj odebralam wynik i jest 0,648...wiem,ze w I trymestrze rosnace HCG moze obnizac TSH...czy powinnam zmniejszyc dawke euthyroxu z 50 na 25? Czekam na info od gina ale narazie nie daje znac...a zaczynam panikowac :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry