no to ja chyba jako jedyna póki co jeszcze nie mam odwagi na zakupy

mam tylko spodenki do których zachęcił mnie M i zupełnie nic więcej, chodzę, oglądam, wybieram, ale z zakupami czekam do lipca, nie wiem jak wytrzymam
Esiek z tą wagą w ciąży to tak właśnie jest- skacze sobie jak chce. Nie przejmuj się, teraz przybrałaś a potem może znów stanąć w miejscu. Ja na poprzedniej wizycie miałam +3kg w 3 tygodnie, a teraz jedząc tyle samo mam 1kg w 3 tygodnie

i na pewno jest wszystko ok, ale dla własnego spokoju idź sobie do luxmedu, zawsze człowiekowi spada kamień z serca jak zobaczy dziecko całe i zdrowe. Niestety z tymi ruchami tak jest jak masz łożysko z przodu, dziś mi to raz jeszcze potwierdził mój doktor, że to bardzo przyspiesza jak ono jest z tyłu. ale masz już bliżej niż dalej, niedługo się pojawią- zobaczysz
Dziewczyny ze Szczecina muszę Wam powiedzieć, że coraz bardziej mnie denerwuje szpital w Policach. Miałam dziś wizytę, bo znów bardzo obfite upławy+ból podbrzusza, ale na spokojnie jechałam, bo ruchy czułam cały czas mocne, Mały jak się rozszalał to już kilkanaście a nawet kilkadziesiąt dziennie puknięć czuję! Wracając do szpitala to trzymali mnie 2 h na izbie przyjęć, bo położna zajmowała się inną pacjentką i nie zawołała lekarza do mnie dopóki jej ktg i nie wiem czego tam jeszcze (przez 2 godziny!) nie zrobiła. Po czym przyszedł lekarz spojrzał w moją kartę i zapytał czy nie chcę do mojego Sienkiewicza, bo on ma dziś dyżur... jakby tego samego pytania nie mogła zadać położna jak oglądała 2 godziny wcześniej moja kartę

człowiek tam sobie siedzi i nikt się za bardzo nie przejmuje. Tyle tylko, że na wstępie ktg mi zrobili- po raz pierwszy

Za to Sienkiewicz rewelacyjnie się nami zajął

przyjął nas z otwartymi ramionami i nawet nie chciałam USG bo mam wizytę we wtorek u niego, a on się uparł i i tak zrobił

także
Madzia nasz doktor wspaniały :-)
a i jeszcze Wam powiem, że się załamałam, bo znajoma mi powiedziała, że umówiła się ze swoją lekarką prowadzącą na cesarkę i kosztowało ją to 3500zł

a nasz doktor
Madzia i Twój
Esiek to nie jakaś tam sobie Pani doktor.. tylko takie raczej sławy w Szczecinie, więc może być jeszcze więcej. Takich kosztów się nie spodziewałam... trochę mi się nie uśmiecha szczerze mówiąc i już sama nie wiem co zrobić :/