• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infiniti super podejście tak trzymaj. Ja już mam całą szafe ubranek, wózek wybrany, lozeczko inkomoda też. Zaczelam już nawet szyc marynarskie ozdoby do pokoiku ;)
Infiniti masz termin na moje imieniny ;) sama chcialam mieć malenstwo z grudnia ale będzie z października ;)

reklama
Infinity - dzięki, ten detektor tętna to super małaś pomysł - tylko teraz to już nie opłaca mi się kupować bo mam nadzieję, że lada tydzień będzie do mnie pukać córcia. Niemniej oszczędziło by mi to wiele stresu.
Wózek wybrałaś ten co Madzia :) Widocznie faktycznie jest fajny skoro już Was dwie. Ja zdecydowałam się na wózek Tako Extreme Eco, dla mnie jest mega choć nie chciałam o tej firmie słyszeć na początku:)

martaczi - mam nadzieję, że Twojej mamie szybko się polepszy kochana, żebys nie miała powodów do nerwów. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!

Jogo - masz świętą rację- moja psychika płata mi figle.... Niestety chyba za szybko po poronieniu zaszłam w ciążę bo od razu, nie zagoiła się tamta rana w głowie i teraz po prostu to wychodzi. Staram się dużo spędzać czasu z ludźmi, dobrze się bawić itd żeby nie myśleć i żeby ta moja dzidzia sie nie stresowala. Ale myślę, że te moje sny które mam to też to wszystko wychodzi ;/

Dobra koniec smęcenia :)

Umówiłam się dziś na połówkowe na 25 czerwca, to będzie mój 19tc równo.

Miłego dnia!

Infinity - dopisana:

CZERWIEC
1. NIKA85 (5 czerwiec )
2. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
3. 24MAGDA09 (04 lipiec )
4. MINNI27 (29 lipiec) córka

SIERPIEŃ
5. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
6. MARTACZI (2 sierpień) syn
7. LABO75
(7 sierpnień) córka Aleksandra
8. SIAGA (10 sierpień ) syn
9. MADZIA I PIOTR (26 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
10. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
11. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
12. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna
13. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
14. MAJKA201 (12 październik) syn
15. MADZIA76
(18 pażdziernik) córka
16. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
17. Bzibziok (7listopad)
18. FOOTE
(13 listopad)
19. LOLITKA200 (13 listopad)
20. ESIEK (19 listopad) prawdopodobnie córka
21. EMA51 (27 listopad)

GRUDZIEŃ
22. _Infinity_ (12 grudzień)
23. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
24. Hope84 (1 styczeń)

Ostatnia edycja:
Megi, jak synuś? A jak Ty się miewasz?
U nas na razie wszystko dobrze. Niedługo czekają nas szczepienia i stoję przed wyborem na jakie się zdecydować.

Zuzia, co u Ciebie? Oddałaś kalendarz?????

Szyszka, odliczasz dni do powitania synusia? :-) Jak się czujesz?

Dzięki dziewczyny o wpisach o pościeli. Na początek też zakupiłam śpiworek i nie miałam jak na razie w planach zakupu pościeli, ale dziadkowie bardzo chcieli kupić coś dla małego. Prędzej czy później i tak się przyda :tak: Co do zakupów, to długo nic nie miałam. Owszem oglądałam i podziwiałam, a potem żałowałam, że czegoś nie kupiłam :sorry2: Kilka fajnych okazji przeszło koło nosa, także jak coś wam się spodoba lub traficie na niezłą okazję to nie ma się co zastanawiać. Wkrótce zaczną się wyprzedaże więć warto będzie z nich skorzystać.

Peti co do prania ubranek kiedyś na forum Lawendowy (?) wrzuciła taki oto link Sroka o....: Proszki i Płyny do prania dziecięcych ubranek

Właśnie Zuzia co u Ciebie?

I jeszcze szybie pytanie: jakie pieluchy sprawdziły się u Was na samym początku?

lawendowy - nie oddała ale je po prostu nie ma i nie ma i nie ma :( Więc się wcięłam no bo niestety też chcemy wiedzieć co i jak :) Wróci - przejmie z powrotem chociaż aktualny :)

Hej ciezarowki...

he he no tak kalendarz juz ukradziony;-) Lawendowy niestety ja rzadko tu zagladam a dziewczyny takie aktywne ze kalendarz co chwile trzeba uzupelniac - a nasza Esiek tak sie pali do tego ze przejela paleczke i dobrze jej idzie:)

Dziewczyny czytam Was w miare mozliwosci - u was tyle sie dzieje co chwile jakies badania i podgladanie dzieciaczkow - a u mnie nic wiec nie mam o czym pisac... raz czuje sie lepiej raz gorzej, do pracy ktorej nie lubie musze jeszcze chodzic i przychodze to jestem wykonczona. Na wyprawke podobnie jak Labo nie mam miejsca wiec tez stoi... szukamy wiekszego mieszkania ale kiepsko to wszystko wyglada - zamartwiam sie caly czas i smutno mi ze nie moge cieszyc sie w pelni cala ta wyprawka i szykowaniem gniazdka...ehhh moze w koncu cos znajdziemy ale ceny mieszkan teraz takie kosmiczne ze masakra...

Ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku - dzieciaczki rosna jak na drozdzach a te suwaczki tak szybko ida do przodu ze nawet jak patrze na moj to nie moge uwierzyc... a nie wiecie co tam u Molli i jej synusia?

Witam :) Zuzia to jedziemy na tym samym wozku...tez musimy zmienic mieszkanie i to jeszcze przed terminem porodu a to tylko i az 3 miesiace....ofert malo a ceny kosmiczne...a nawet jesli juz cos sie trafi w rozsadnej cenie to okazuje sie zagrzybiale :( masakra....tez martwie sie cala sytulacja :(

ehhh Niepokorna - no to my obie w takiej samej sytuacji - z tymi mieszkaniami to naprawde teraz trudno ja po nocach nie moge spac bo mi sie snia te wszystkie mieszkania... a jak patrze ze nam okolo 13 tygodni zostalo do rozwiazania to dopiero mam stresa... juz czasem mysle zeby zostac na tym co mieszkamy jeszcze przez jakis czas ale ja nawet nie mam gdzie tu lozczka wstawic a gdzie reszta...

Zuzia u mnie odpada to mieszkanie chociaz duze i pomiescilabym wszystko ale ogrzewanie elektryczne mamy a przy dziecku to wiadomo...rachunki za prad by na zjadly ...dlatego szukamy z gazowym...dzieciaczki nasze na jesien przyjda wiec sezon grzewczy trzeba bedzie wczesniej rozpoczac...ehhh zycie...

reklama
Esiek świetny ten wózek Tako Extreme ! Chyba mocno go wezmę pod uwagę, tylko nie ma go chyba nigdzie w Szczecinie do obejrzenia.. i firmy nic a nic nie znam, ale wydaję się bardzo solidny, praktyczny i do tego bardzo ładny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry