Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiem że większość uważa że nie powinno się za wcześniej planować/kupować żeby nie zapeszać ale ja stwierdziłam że kilka lat żyłam w ciągłej niepewności i stresie i dosyć mam takiego myślenia
Tak więc pierwszy komplet bodziaków już jest i szczerze się teraz do niego i dobrze mi z tym :-);-)
Brałam pod uwagę też Camarelo o którym ktoś pisał ale w sklepie w porównaniu z innymi wypadł wg. mnie średnio a różnica do Jedo cenowa jest niewielka.
) i powiem Wam że od 11tc bez problemu znajduję tętno a od 12tc urządzenie bez problemu jest je w stanie zmierzyć i podać wynik. Nie ma nic przyjemniejszego od tego dźwięku i dla mnie to bardzo dobra tabletka uspokajająca jak mam gorszy dzień i jakieś głupie myśli
Oczywiście trzeba korzystać z umiarem, jak z wszystkiego. Gdyby któraś była zainteresowana to polecam zakup na Ebay - kupiłam za 180zł model firmy Angelcare z wyświetlaczem (nie polecam bez wyświetlacza bo można pomylić własne tętno z tętnem dziecka ...).