• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Labo polozne potrafia,ale co to za zachowanie i to nie jest ich sprawa tylko kazdego indywidualna.Mojej kolezanki maz wyglosil mi taka litanie na temat karmienia ze az sie poplul ze zlosci :-D( wlasnie jego zona karmila 1,5 roku ).
Tu w szpitalach jest krotka pilka,albo dasz mi butelke albo dzwonie po meza i mi przyniesie.Podobno dziala.

Esiek calkowicie sie z Toba zgadzam.

reklama
u mnie czasu nadal zero, więc teraz odpiszę tylko szyszce. próbuję Was nadrobić, ale to jest masakra :D

szyszka stanik kup o rozmiar większy ;) przy nawale pokarmu i on będzie za mały, ale to krótko trwa i później piersi się mieszczą. Też nie miałam czym się chwalić, a teraz już mam :D do tego jest niezły kształt, jak po wszczepieniu sililonów xD Jeden ze staników kupiłam w rossmanie, jest okej, tylko jest taki śliski przez sztuczne dodatki. Chwila moment i będziesz mamą :D

Aaa i jeszcze coś do wszystkich ciężarówek. Próbujcie od razu karmić maluchy, a jak nie będzie się to udawało z różnych powodów, żądajcie dla dziecka butli i próbujcie dalej karmić. Ale niech dziecko je. Mi położne tak załatwiły małą, że wylądowała na intensywnej terapii. A po porodzie człowiek głupi, wierzy położnym ;(

ja chciałam karmić piersią ,próby były nie wyszło i szybko przeszłam na butelkę.... za drugim raziem też spróbuję ale nie będę się spinać... tylko denerwowały mnie te spojrzenia godne politowania i krytyki u lekarzy czy położnych jak mówiłam że mała jest na mm i że nie mam pokarmu.
aaaa i potwierdzam słowa marzenki pilnujcie karmienia w szpitalu bo u mnie też nikt się do butli nie kwapił i mała przez to dużą żółtaczkę dostała i w rezultacie tydzień w szpitalu z czego połowa pod lampami no i mocny spadek z wagi a potem bujanie się po lekarzach.

Peti pokoik zaczne urządzać w sierpniu ale juz kupuje potrzebne rzeczy. Mam już pościel marynarska, latarnie morską, poduszki matynardkie i girlande. Na czasie będę zamawiać takie świetne koło ratunkowe poduszke i inne rzeczy.
Esiek jeśli chodzi o nude to mam to samo co ty. Czassmi nudzę się jak mops, masakra. Dobrxe że msm mame i siostre nie daleko to sobie do nich jeżdżę i 4 do 5 razy w tyg jestem na basenie.
Jeśli chodzi o karmienie ja planuje karmić sle jak nie będzie szło to nie mam zamiaru robić sobie wyrzutów sumienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry