• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję za miłe przyjęcie do waszego grona.
Jogo- mam i to mocne. Dzidziuś mi ,,pisze listy'' po 3 nad ranem - mam mdłości i wymiotuję. Ogólnie do jedzenia się zmuszam, a i tak mnie mdli, w nocy nie śpię około 3 do 5 rano, cyce wielkie i w żyłkach... i jeszcze kilka mniejszych objawów.

reklama
szyszka - będę trzymac kciuki, zebyś jutro juz coś się dowiedziała i odliczała godziny ! :) Ekscytacja musi być niesamowita :)

Octavi - widzę, że masz problem z suwaczkiem, nie wiem jak ci wytłumaczyć ale jak robisz suwaczek to w ostatinm etapie zawsze masz podane różne kody i musisz skopiować kod BBC i wkleić go w swoją sygnaturę tutaj na forum i powinien się wyświetlać obrazek.

Dziewczyny rodzące jesienią i zimą - w SMYKU są obecnie wyprzedaże jesiennych i zimowych ciuszków - bardzo fajne ceny i duży wybór - wczoraj już oczywiście uległam także - polecam. Aha - i dają 30 dni na wymianę w razie gdyby siusiak przestał być siusiakiem i odwrotnie :)

Szyszka rozumie Cię doskonale cała noc nie przespana, coraz gorzej mi się wstaje i obraca a co będzie później! Szysxka twój czas niebawem nadejdzie foczekasz się a narszie korzystaj ze spokoju jaki masz bo później różnie może być ;)
Ona ja na twoim miejscu od razu bym dzwonila do dr. Nie chce Cię straszyć ale każda infekcja powinna być od raxu wyleczona żeby nie mogla zaszkodzić maluszkowi nie czekaj i dzwon.
Peti pije mleko na wieczór ale nie pomaga spróbuję z miodem może pomoże.
Peti zrób zdjęcie i pochwal się pokoikiem dla Lucy ;)
Moj Miłosz będzie miał pokój marynarza ;)

Cześć Dziewczyny! jestem już po wizycie, moja Myszka jest już ułożona główkowo :-) Dostałam skierowanie do szpitala na 2-3 dniową kontrolę. Lekarz skierował mnie z powodu cukrzycy i że ciąża jest po IVF. Doktorek chce mieć pewność że wszystko jest w porządku. Jutro rano mam zgłosić się na izbę. Powiedział mi również że z powodu cukrzycy ciąże rozwiążą mi ok. 2 tygodnie wcześniej, jutro mają mi wszystko powiedzieć. Wychodzi na to że będę miała już swoją Córeczkę przy sobie za około miesiąc i tydzień :-) W sobotę zapowiadają słońce więc już na 100 % zaczynam pranko :)

Minni jak fajnie,to juz bedziesz miec wszystko zapiete na ostatni guzik,i date porodu ustalona,super.I Twoja mala glowka w dol,a mojej ani sie sni:no::-)I w sumie fajnie ze idziesz do szpitala,przebadaja Cie tam i bedziesz miec spokojna glowe.

Hej Majka wrzuce zdjecia jak tylko wszystko rozpakuje i pochowam do szafy :)

Szyszka ja nie wiem co z tym biustonoszem do karmienia.Ja karmic nie bede ale na poczatek do szpitala myslalam ze kupie moze,sama nie wiem.Stalam wczoraj w sklepie,wszystkie byly popakowane,ceny z kosmosu.Z tego co sie orientowalam to chyba lepiej kupic wiekszy o rozmiar,ale to tez nie jest regula,Moze ktoras ze swiezych mam doradzi.

Majka a Ty juz zaczelas urzadzac pokoik marynarza( super pomysl) czy dopiero masz w planach ?

Dziewczyny będące na L4 - pytanie do Was - jak sobie radzicie z nudą? Ja już nie wyrabiam.... ja byłam bardzo aktywną osobą, dużo pracowałam zawsze. I teraz jak już siedzę drugi miesiąc w domu wariuję - mieszkam kawałek od miasta, nie zawsze chce mi się jechac do centrum i włóczyć po centrach handlowych ale w domu - masakra. Chciałabym się czymś zająć ale pomysłów brak - może wy macie jakieś sposoby? Bo tak to jest 14.00 a ja mam już posprzątane, poprane, obiad ugotowany i spacery z psami zaliczone dwa. Książki czytam no ale ile można... Tak samo przeglądanie neta...

Peti - zaciekawiło mnie, że napisałaś, że nie będziesz karmić. Z tego powodu, ze sama się nad tym zastanawiam bardzo poważnie. Masz jakieś przeciwwskazania czy taką podjęłaś decyzję?

reklama
Ona witamina C jest w preparatach witaminowych dla ciężarnych więc musi być bezpieczna ;-) Tylko zastanawia mnie czy na takie zakażenie sama wit. C pomoże ... :confused: lekarz kazał Ci powtórzyć za jakiś czas badania?

Esiek dobre pytania, sama sobie je zadaje ;-) a najgorsze jest to że kazali mi teraz odpoczywać i najlepiej nie robić nic więc nawet z tych nudnych połowa odpada :baffled: Wszystkie możliwe zajęcia też mi się znudziły, na dodatek w TV same powtórki :-p Staram się przynajmniej robić coś pożytecznego - listę rzeczy dla malucha, czytać opinie na ich temat i planować co muszę kupić, szukać okazji ... Ale ile można :-D

Minni super że wszytko się układa :tak: zazdroszczę że to już tak blisko i że masz 'plan' bo jedną z rzeczy która mnie w ciąży przeraża najbardziej to jest ta nieprzewidywalność ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry