• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niepokorna super ze Ci robia te usg nawet jesli sa to szybkie takie to i tak ci zazdroszczę :) u mnie tylko serduszka Polozna słucha i tętno sprawdza. A masz juz termin na badanie cukrów ? Ja mam w ten piątek.

szyszka dziekuje czuje sie dobrze . Moje stopy juz pomału zaczynaja przypominać stopy shrecka ale tak poza tym to całkiem niezle. Moj brzuch jest juz taki duży ze sobie wyobrażałam ze tak to bede wyglądać przed porodem a to jeszcze 3 mc! Bede sie toczyć na porodówke jak tak dalej pójdzie :) ale ty to musisz być podekscytowana ze to juz tuż tuż :))) a propo spania to ja tez duzo śpię .

Octavi witaj na forum! Ciesze sie ze wam sie w koncu udało a tu na forum będzie ci z nami łatwiej i szybciej przejść przez ciąże. Jak sie czujesz ? Masz objawy typowo ciazowe?

reklama
Niepokorna mnie tez nie chcieli zrobic bo albo trzeba miec kogos w rodzinie albo od 40stki robia.Ja sie uparlam i mnie zrobili.Zawsze mozesz poklamac troche:-)Mysle ze lepiej je zrobic.

Zapomnialam dodac,ze Dzidziusiow,Bialych Jeleni itp jest mnostwo w polskim sklepie z kosmetykami.Wyprobuje jednak te plyny,ktore juz mam,jezeli bedzie sie cos dzialo to zmienie.Jutro zaczynam prac:tak:

Dziewczyny kolyska dzisiaj dotarla,jest przecudowna i warta kazdych pieniedzy,wykonanie na najwyzszym poziomie.Stoji juz skrecona:happy2:

Dobranoc wszystkim!

Dzien dobry z deszczowego Dublina wrrrr....
Peti-fajnie ze juz masz wiekszosc rzeczy ogarnietych :)
Mam pyt.czy mialas lub czy bedziesz miec przed porodem jeszcze posiew robiony?? Czy w ogole w szpitalu jest taka procedura??

Niepokorna,moj madry konsultant powiedzial,ze oni w zasadzie tego nie robia ale jak tak bardzo chce to mi zrobi.Bo musi byc balans,bo w razie czego jak mam paciorkowca to antybiotyk moze pomoc ale i zaszkodzic.Powiedzialam to naszej pani doktor i powiedziala ze to bzdura!Ja zrobilam to badanie u niej jak bylam w piatek,bo mam uplawy.A le zeby go wnerwic to zrobie w szpitalu w 37 tygodniu jeszcze raz:-)
Niepokorna w Twoim szpitalu nie ma problemu,kolezanka robila.Musisz im powiedziec ze chcesz miec to badanie miedzy 35 a 37 tygodniem ciazy.

majka to nocne wychodzenie do toalety jest chyba najgorsze, a nawet jakby człowiek chciał przeczekać do rana to się nie da:wściekła/y: :tak: ja niestety nie wypracowałam żadnego sposobu na sen, ale zazwyczaj jestem tak zmęczona, że padam, chociaż w nocy się wiercę i przebudzam co chwilę, bo a to niewygodnie, a to coś kłuje, a to siku, albo w ostateczności zgaga - i weź się tu kobieto wyśpij:-D no ale wtedy sobie myślę, że już niedługo będę miała maluszka w ramionach i wtedy mi przechodzi;-) (chociaz logicznie myśląc to się dopiero wtedy nie wyśpię :-)) a na zgage polecam mleko, jednak w moim przypadku tylko ono łagodzi dolegliwości:cool2:

dziewczyny jutro wizyta :-) już się nie mogę doczekać, trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że już się rozkręca:tak: aaaa i mam pytanie kwestii technicznej, bo się właśnie zorientowałam, że nie mam ani jednego biustonosza do karmienia, czy kupuje się swój rozmiar aktualny czy jakiś większy? bo słyszałam, że po porodzie biust "wysadza" i nie wiem kompletnie ile w tym prawdy. Z resztą ja nigdy zbyt obfitym biustem się nie mogłam chwialić, wiec nie wiem czy w moim przypadku to się sprawdzi

reklama
witam mam pytanko do was odebralam wyniki z posiewu moczu i wyszla mi jakas bakteria CANDIDA ALBICANS

miala ktoras z was ?? czy to grozne bo na necie roznie pisza a mam wizyte u gina za tydzien w czwartek 12.06 to mam dzwonic mu mowic czy sie wstrzymaC?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry