Jogo
Fanka BB :)
Niepokorna super ze Ci robia te usg nawet jesli sa to szybkie takie to i tak ci zazdroszczę
u mnie tylko serduszka Polozna słucha i tętno sprawdza. A masz juz termin na badanie cukrów ? Ja mam w ten piątek.
szyszka dziekuje czuje sie dobrze . Moje stopy juz pomału zaczynaja przypominać stopy shrecka ale tak poza tym to całkiem niezle. Moj brzuch jest juz taki duży ze sobie wyobrażałam ze tak to bede wyglądać przed porodem a to jeszcze 3 mc! Bede sie toczyć na porodówke jak tak dalej pójdzie
ale ty to musisz być podekscytowana ze to juz tuż tuż
)) a propo spania to ja tez duzo śpię .
Octavi witaj na forum! Ciesze sie ze wam sie w koncu udało a tu na forum będzie ci z nami łatwiej i szybciej przejść przez ciąże. Jak sie czujesz ? Masz objawy typowo ciazowe?
szyszka dziekuje czuje sie dobrze . Moje stopy juz pomału zaczynaja przypominać stopy shrecka ale tak poza tym to całkiem niezle. Moj brzuch jest juz taki duży ze sobie wyobrażałam ze tak to bede wyglądać przed porodem a to jeszcze 3 mc! Bede sie toczyć na porodówke jak tak dalej pójdzie
Octavi witaj na forum! Ciesze sie ze wam sie w koncu udało a tu na forum będzie ci z nami łatwiej i szybciej przejść przez ciąże. Jak sie czujesz ? Masz objawy typowo ciazowe?

no ale wtedy sobie myślę, że już niedługo będę miała maluszka w ramionach i wtedy mi przechodzi;-) (chociaz logicznie myśląc to się dopiero wtedy nie wyśpię :-)) a na zgage polecam mleko, jednak w moim przypadku tylko ono łagodzi dolegliwości