• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dorex :-) jeszcze raz serdeczne gratulacje!

Szyszka :-) tak, mamy w domu wesoło i głośno, czasem nawet zadzwonić nigdzie nie da rady, bo słychać tylko dzieciaki. A mamy jeszcze dwie śniezynki, więc będzie jeszcze weselej.Na razie nie wiem jeszcze kiedy po nie wrócimy. Co do oznak przed porodem - nie zawsze jest tak,że boli, a może ja byłam przyzwyczajona do bólu i dlatego go zignorowałam. Mi odeszły wody a ja wcale tego nie zauważyłam, owszem było trochę inaczej w łazience, ale nie spodziewałam się,że odeszły już wody i że to już. Ale miałam przeczucie, bo zrobiłam sobie jeszcze przed siódmą herbatkę, wypiłam i czekałam na obchód. I wtedy się dowiedziałam,że to już. Także nie zawsze boli tuż przed.

reklama
Cześć Dziewczyny, czy mogłabym dołączyć?
Jestem po 4 pełnych IVF, czwarte udane. Wczoraj widziałam serduszko mojego cudu. Termin porodu wyznaczony na 22 stycznia.
Pozdraowionka wszystkim, niektóre z Was (mam nadzieję ) mnie pamiętają.

Ja tez wszystkim gratuluje i witam nowe dziewczyny :)

Peti30-dzisiaj mialam wizyte w szpitalu i powiem Ci ze jestem milo zaskoczona...na kazdej wizycie mam robione usg :) szkoda ze szybkie ale zawsze to czlowiek spokojniejszy jak zobaczy ze u malenstwa wszystko okey :)
Co do prania to ja kupie dzidziusia na pierwsze pranie a pozniej to kupie non bio ...bede brac przyklad z tutejszych mam...
Co do pampersow to nie wiem ktory rozmiar kupic 1 czy 2 bo oba rozmiary sa dla new born hmmmm

Hej Niepokorna mnie tez robia usg 10cio sekundowe na ktorym nic nie widac.Chodze do Antepowicz popodgladac mala raz na jakis czas.
A gdzie kupilas dzidziusia?Ja nie moglam go dostac.Kupilam persil w plynie non bio i comfort pure do plukania.
Co do pampersow kupilam mala paczke 1 tam jest 24 sztuki,a pozniej sie zobaczy :)

Jak poszukiwania domu?Ruszylo sie cos?

Peti30-proszek w Mrozie jest dostepny,przynajmniej w tym na Tallaght a w Polonezie widzialam proszek Bialy Jelen tez podobno dobry...
To tez kupie 1,mam nadzieje ze nie beda za male ;) a u Anetepowicz tez podgladam malego,teraz na 3-4d sie wybieramy....
A z domem na razie lipa...:(
Mam jeszcze pyt.podklady poporodowe z jakiej firmy kupilas??

Dorex gratulacje :tak:
Oktavi witam również na wątku i jeszcze raz gratuluję :-)

Ja już po usg prenatalnym. Moja dzidzia może dołączyć do klubu uparciuchów :-p Przez 40 minut nie dała sobie dokładnie zmierzyć przezierności karkowej, więc niestety ten wymiar jest tak 'mniej więcej' pomierzony ale nie martwię się bo wyszedł nisko (1,4) i dodatkowo tydzień temu mój gin prowadzący w 11tc mówił że wg. niego jest ok. Reszta pomiarów też w porządku. Niestety są i złe wiadomości - za łożyskiem mam jakiś przedsionek z krwią :dry: Niby mam się nie martwić bo nic z tym się nie da zrobić, trzeba obserwować i pomoże tylko oszczędny tryb życia ale wiadomo - mam już tysiąc myśli :wściekła/y:Ostateczne wyniki badań wraz z krwią dostanę 18.06, w ten dzień mam tez wizytę u gina prowadzącego - czuję że będę dni odliczać ...

reklama
Hej Niepokorna ja kupilam w mothercare a w tesco gacie jednorazowe:-DPodobno sa bardzo fajne.
Jade dzisiaj do polaka,ale innego,zobacze moze tam maja te proszki.

Infiniy masz malego uparciucha :)
Na pewno wszystko jest super,moja doktor powiedziala mi wczoraj,ze w swojej karierze nie widziala dziecka po ivf ktore by bylo powaznie chore czy mialo jakis zespol.Nasze dzieci sa z najlepszych komorek:-)A ta krwia sie nie przejmuj,odpoczywaj i sie nie przemeczaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry