gotadora
Fanka BB :)
Dorex :-) jeszcze raz serdeczne gratulacje!
Szyszka :-) tak, mamy w domu wesoło i głośno, czasem nawet zadzwonić nigdzie nie da rady, bo słychać tylko dzieciaki. A mamy jeszcze dwie śniezynki, więc będzie jeszcze weselej.Na razie nie wiem jeszcze kiedy po nie wrócimy. Co do oznak przed porodem - nie zawsze jest tak,że boli, a może ja byłam przyzwyczajona do bólu i dlatego go zignorowałam. Mi odeszły wody a ja wcale tego nie zauważyłam, owszem było trochę inaczej w łazience, ale nie spodziewałam się,że odeszły już wody i że to już. Ale miałam przeczucie, bo zrobiłam sobie jeszcze przed siódmą herbatkę, wypiłam i czekałam na obchód. I wtedy się dowiedziałam,że to już. Także nie zawsze boli tuż przed.
Szyszka :-) tak, mamy w domu wesoło i głośno, czasem nawet zadzwonić nigdzie nie da rady, bo słychać tylko dzieciaki. A mamy jeszcze dwie śniezynki, więc będzie jeszcze weselej.Na razie nie wiem jeszcze kiedy po nie wrócimy. Co do oznak przed porodem - nie zawsze jest tak,że boli, a może ja byłam przyzwyczajona do bólu i dlatego go zignorowałam. Mi odeszły wody a ja wcale tego nie zauważyłam, owszem było trochę inaczej w łazience, ale nie spodziewałam się,że odeszły już wody i że to już. Ale miałam przeczucie, bo zrobiłam sobie jeszcze przed siódmą herbatkę, wypiłam i czekałam na obchód. I wtedy się dowiedziałam,że to już. Także nie zawsze boli tuż przed.

Przez 40 minut nie dała sobie dokładnie zmierzyć przezierności karkowej, więc niestety ten wymiar jest tak 'mniej więcej' pomierzony ale nie martwię się bo wyszedł nisko (1,4) i dodatkowo tydzień temu mój gin prowadzący w 11tc mówił że wg. niego jest ok. Reszta pomiarów też w porządku. Niestety są i złe wiadomości - za łożyskiem mam jakiś przedsionek z krwią
Niby mam się nie martwić bo nic z tym się nie da zrobić, trzeba obserwować i pomoże tylko oszczędny tryb życia ale wiadomo - mam już tysiąc myśli
Ostateczne wyniki badań wraz z krwią dostanę 18.06, w ten dzień mam tez wizytę u gina prowadzącego - czuję że będę dni odliczać ...
Podobno sa bardzo fajne.