lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Jejka: te torby i wyprawki do szpitala o ktorych piszecie to dla mnie kosmos. Ja mialam jedna malutka torbe i nawet tego nie uzywalam. W szpitalu jest wsio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

płatki orkiszowe, płatki owsiane, siemię lniane, zarodki pszenicy, dynia i słonecznik
i wiecie co- dziecko nas- mamy chyba doskonale wyczuwa, bo mój Maluszek mocno kopie wieczorami, próbujemy, zeby M już poczuł, ale gdy tylko tata przyłoży dłoń- Filip ucieka i nie daje znaku życia. M zabiera rękę i po chwili znów fika i bryka
wiem, że to jeszcze może potrwać tygodnie, ale jakoś tak sie ucieszyłam
Antkowi się chyba nie spieszy, a ja mam dziś werwę do sprzątania, odmroziłam lodówkę, wymyłam piekarnik, posprzatałam każdy zakamarek iiii zaraz zejdę
nogi mam jak banie, ale jestem super z siebie dumna
a jak tam w pracy? udaje Ci się pogodzić ją z opieką nad Wiktorkiem?
Zosia rośnie w oczach, super, ze wszystko u Was ok. Po tej drugiej stronie brzucha czas pędzi chyba równie szybko, co suwaczki ciążowe.