Infinity - na pewno będziemy tu wszystkie trzymać kciuki. Będzie wynik dobry i będziesz już do końca tylko się cieszyć! Z jakiego miasta jesteś, że tak trudno o dobrego/ normalnego gina?
Bardzo mi przykro, że to wszystko przechodzić musisz. Czy to ten lekarz namówił Cię na amniopunkcję, że zmieniłaś decyzję? A powiedz mi Infinity - co z lekarzem który przygotowywał Cię do in-vitro, on nie może prowadzić Ci ciąży? Tak by było w sumie może najlepiej?
Jogo - nie znam się na bólach przedporodowych, ale bóle kości łonowej to chyba nie może być nic innego

Kochana trzeba się z tym pogodzić, że zostało Ci już mało czasu do Wielkiego Dnia !
Byłam u tego internisty. Płuca i oskrzela czyste, za to porządna infekcja gardła. Kazał brać rutinoscorbin na te krwawienia i nic poza tym. Gdybym miala więcej niż 37,2 wziąć Paracetamol a tak to - maliny, miód, czosnek i potwierdził że *spam* można i tabletki i syrop. Dla mnie najważniejsze, że płuca czyste i nic tam małej nie sprzedam od siebie.
Dziewczyny dziś odkryłam, że 5 10 15 tez ma ciuszki dla niemowlaków. Nie wiedziałabym ale teściowa zakupiła małej parę rzeczy i powiem Wam, że szału nie ma ale ceny bardzo niskie więc na takie rzeczy na co dzień i do ogrodu to można tam coś kupić.