• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, ale śliczne brzuszki!

A ja juz wrocilam po USG, wszystko książkowo, dziecko wazy 370g, i ..... Pokazało siuraka! Moj mąż ryknął śmiechem i mówi, ze on wiedział przecież co robi. No ale troche mi żal Majeczki, juz sie z ta myślą oswoilam i kupiłam różowe śpioszki. Ech..... Te chłopy to zawsze nas wyrolują. Tak wiec - bedzie Piotruś!

Dziewczyny, ale śliczne brzuszki!

A ja juz wrocilam po USG, wszystko książkowo, dziecko wazy 370g, i ..... Pokazało siuraka! Moj mąż ryknął śmiechem i mówi, ze on wiedział przecież co robi. No ale troche mi żal Majeczki, juz sie z ta myślą oswoilam i kupiłam różowe śpioszki. Ech..... Te chłopy to zawsze nas wyrolują. Tak wiec - bedzie Piotruś!
No to niezła niespodzianka, dobrze ze teraz a nie po porodzie!

Esiek , bzibziok piękne wasze brzuszki są :) cudaśna poprostu :)

Agawa ale numer :) hahaha zatem tym razem gratuluje synka :) mysle ze na początku nie zrobi mu różnicy czy jest w niebieskie czy różowe ciuszki ubrany :)

Franus w koncu posłuchał mamusi i dał o sobie znac :) kopnął mnie kilka razy ale nisko w podbrzuszu :) takie pukanie od środka :) cudowne uczucie :)

Dziewczyny,śliczne brzuszki i figury - pozazdrościć :tak::-)
Genna no nareszcie, leniuch mały ;-)

Madzia niedawno pisałaś chyba że położna poleciła Ci jakieś kapturki do karmienia - masz pewnie na myśli takie nakładki na brodawki które pomagają na początku? możesz zdradzić jakiej firmy?

Dziewczyny, może kogoś zainteresuje info o bezpłatnych warsztatach dla przyszłych mam oraz tych świeżo upieczonych (są dwie odrębne wersje warsztatów). Ponieważ nie wybrałam się z kilku względów ostatecznie do szkoły rodzenia a chciałam posłuchać kogoś mądrego ;-) m.in. w temacie pierwszej pomocy, bezpieczeństwa i żywienia maluchów szukałam właśnie czegoś w pobliżu miejsca zamieszkania i natrafiłam na warsztaty 'Mamo To Ja', ja akurat idę na wersję dla przyszłych mam czyli 'Będę Mamą' ale jest też wersja 'Jestem mamą' (rodzice dzieci w wieku do 1 r.ż.).
W Trójmieście są w Gdynii 20.10 oraz w Gdańsku 22.10, poza tym w najbliższym czasie będą jeszcze w: Olsztynie, Bydgoszczy, Poznaniu, Łodzi, Szczecinie, Koszalinie.
Zapisać można się przez stronę: Warsztaty Mamo to Ja - Rejestracja | Baby online

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry