Agawaa a gdzie dostalas skierowanie na echo serduszka? Pytam bo ty tez z Wrocka, ja dostalam na Kliniki Położnicze na ul.Chałubińskiego. Zarejestrowalam sie na poniedzialek ale i tak pani z rejestracji powiedziala ze trzeba być grubo przed 8 i ustawic sie w kolejce, lipa ze nie na godziny. Mowi ze zazwyczaj jest bardzo duzo pacjentek, tym bardziej ze badanie wykonują tylko w poniedzialki. Ehh juz sie nastawiam ze pol dni tam posiedze hehe.
Bziumelka schudlas na pewno od biegunki, w koncu parę dni Cie męczyla. No to Sonia bedzie duzą dziewczynka

.
Co do płci to faktycznie nie ma co sie nastawiac jak lekarz powie ok 13-14 tyg kto sobie u nas pomieszkuje. U mnie też bylo w 13 ze chłopaczek, a teraz w 18 tyg lekarz z kliniki zobaczyl na 99% pipusie i moja lekarka na połówkowym to mi nawet pokazywala wargi mniejsze i wieksze i tez dala 99%

.
Olusia no właśnie a gdzie Twoj suwaczek sie podzial? Hmm to mozliwe ze zaczelas juz czuc motylki, masz 2 skarby w brzuszku wiec myśle ze to jest mozliwe. Ja jakies pierwsze bulgotania poczulam w 15tc, ale to nie bylo regularne. Dopiero po 2 tyg sie zaczelo
Kasik a jak długo ten encorton bedziesz brala?Nie przejmuj sie kg po ciąży to zgubisz. Ja sie bede martwić po ciąży, juz powiedzialam mężowi ze bedzie mi dawal godzinkę czasu na areobik, a on bedzie w tym czasie z Zosia