• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity ja właśnie ide na te warsztaty za tydzien w piatek :) byłam juz na jednyh "bezpieczny maluch" , trochę długo trwają ale jak dla początkujących mam duzo tam informacji. Wiadomo tez reklamują sie firmy , zawsze jakies gratisy są, ostatnio dostałam smoczek uspokajaący od Nuka , takie cos do odcisniecia rączki lub nóżki maluszka na pamiątkę , próbki od białego jelenia i Palmersa , była wlasnie pierwsza pomoc dla maluszka i kobiety w ciazy , czyli te pasy do samochodu , monitor ruchu-oddechu , o karmieniu było i o krwi pekowinowej , całkiem sporo wiadomości ale wróciłam wykończona a na dodatek ta para od kebabow co wam pisałam :/

reklama
Też byłam na tych warsztatach "bezpieczny maluch" jak na darmowe warsztaty, uważam że całkiem nieźle to było zorganizowane i sporo przydatnej wiedzy.
a jeszcze wygrałam ręczniczek z kapturkiem:-D i dostałam bony rabatowe do smyka.

Genna ja właśnie przegapiłam te warsztaty ... słyszałam o nich ale później wypadło mi z głowy i własnie Twój wpis mi przypomniał ;-) a w Trójmieście niestety już ich nie będzie ... Ale tematyka jest na każdych podobna więc pewnie nic nie straciłam a chce iść też dla mojego m żeby trochę wczuł się w rolę bo chyba nie za bardzo zdaje sobie nadal sprawę z tego co za niedługo się wydarzy :-D A że się reklamują to wiadomo bo z tego pewnie są finansowane te warsztaty, mam nadzieję że jakoś dam radę, bo to faktycznie bite 4 godziny :dry:

PAŹDZIERNIK
1. MADZIA76 (18 październik) córka Marcelina

LISTOPAD
2. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
3. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
4. LOLITKA200 (9 listopad)
5. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
6. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
7. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
8. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
9. Ona232 (12 grudzień), syn Antoś
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
10. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
11. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
12. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
13. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
14. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
15. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
16. ewelina.br (4 luty) syn Filip
17. Medalikara (14 luty) córka Helenka
18. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
19. montana8 (2 marzec) córka Zosia
20. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
21. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
22. Smerfeta (1 kwiecien)
23. Kotuska83 (9 kwiecien)
24. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
25. Kasik36 (10 kwiecien)
26. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki

Ostatnia edycja:
Bzibziok, Esiek zgrabne brzuszki macie :-)No i jak blisko już do porodu :szok::szok:

Agawa ale niespodzianka, ale to wy tez widzieliscie pisiorka czy tylko lekarz wam powiedział?? Ja dopiero 2tygodnie temu widziałam cipeczke mojej córeczki bo takto zawsze tylko lekarze mówili a teraz mam piękne ujęcie bułeczki :-)

Genna no wkońcu Franek dał znać :tak::tak:

Ja już po wizycie, ogólnie wszystko ok, dziecko napewno jest duże bo macica już ponad 3palce nad pepkiem a tak jest w 28-29tc lekarka mówiła że początek stycznia pewnie będzie termin.... Jedyna zła informacja to to że szyjka miękka ale zamknięta i musze brac 2razy100 luteiny dopochwowej, możliwe że to od biegunki ale trzeba uważać. Nastepna wizyta za dwa tygodnie. No i schudłam 1kg od ostatniej wizyty, też możliwe że to od tej biegunki ale jeśli nie będę tyć to dostane na nastepnej wizycie opierdziel. Czyli na dzień dzisiejszy 3,5/4kg na plusie.

Śliczne brzuszki macie dziewczyny, zazdroszczę bo chyba tylko w brzuch Wam poszło i łatwo zgubicie. Ja niestety rosnę też w szerz ale to od encortonu, no cóż - coś za coś. Ale nie ma się co martwić, ważne, żeby dzisiuś urodził się zdrowy a nad figurą popracuję za rok :tak:

Kotuska dopiero dzisiaj obejrzałam sobie Twój obrazek dziecka przytulonego do pęcherza bo na telefonie nie widziałam, dobre :-D

Agaawa ale niespodzianka, gratuluję Piotrusia :tak::-)

Bziumelka widzieliśmy "naocznie" na ogromnym telewizorze na ścianie. Generalnie byliśmy na takim super USG, dobrej jakości, z duza rozdzielczościach, i całego dzidziusia wyogladalismy. Na wszelki wypadek mam sie zgłosić do szpitala na Echo serca, bo mam podwyższoną przeziernosc karkową, a to stwarza ryzyko chorób serca większe. Ale to tylko aby sprawdzić, bo nawet ta zastawka w sercu Piotrusiowi sie domyka. Acha! I doktor tez ma w domu 2- letniego Piotrusia, mówi, ze straszny łobuz jest, ale kochany:))

reklama
Bziumelka no mozliwe ze to od biegunki schudlas.. ja tez spadlam z wagi 4kg od wymiotow.. wiec teraz musze je nadrobic i zaczac tyc...wiec teraz lez i oszczedzaj sie troche !:tak:

Ciekawa kiedy jak poczuje kopniaczki... narazie mam od 2 dni wrazenie ze po prawej stronie czuje motylki.. albo mi sie to tylko wydaje... hmmm.. sama nie wiem....

Kasik najwazniejsze to zdrowy dzidziusz a kilogramy zrzucisz po porodzie, przy dziecku jest co robic.... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry