• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

zula - myślę, że 32 tc na bliźniaki to na pewno nie jest dramat, ale wiadomo każdy tydzień dla nich istotny więc trzymajcie się tam w trójpaku jak najdłużej!!!

Foote
- ja też już mam te bóle w krzyżu i skurcze przepowiadające ale wczoraj wizyta i szyjka bez rozwarcia, natomiast już miękka i skrócona. Ty masz termin chyba z dwa tygodnie przede mną więc pewnie u Ciebie to bardziej posunięte. Trzymam kciuki.

Bizbziok - ciąża donoszona, dumnie brzmi nie? :) No i waga super, na pewno co by nie było urodzi się ponad 3kg także świetna masa urodzeniowa!

majka - jak się czujesz, jesteś już w domu?

Madzia - czy Marcelina może łaskawie już coś się ruszyła do wyjścia? Zdaje się, że do soboty ma czas :)

Bziumelka - co za cholerstwo Cię dopadło, bidulko! Kiedyś gdzieś czytałam, że biegunka nie powinna mieć wpływu na dzidzie tylko właśnie pamiętać żeby dużo, dużo pić. Cieszę się, że jest ciut lepiej - kuruj się.

reklama
Bzibziok to zaciskaj nozki jeszcze ok 2 tyg...:tak:

zula oo to juz u ciebie 32 tydzien, jak to szybko zlecialo... to nie jest tak zle..ale wiadomo im dluzej beda u ciebie tym lepiej.... :tak:

A co sadzicie o szpitalu na Ligocie w Katowicach... Centrum zdrowia matki i dziecka? chyba tez jest dobry?

Dziewczyny a tu jeszcze fotka. Zaczynamy z Gośką dziś 36 tc :)

36tc.jpg

Załączniki

• 36tc.jpg
    36tc.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 94
Esiek super wyglądasz będziesz miała łatwy powrót do swojej figury.
Ja już zaczynam przybierać wielorybie kształty brzucha pokazuje:)DSC_0232.jpg
36tc5d
A faktycznie usłyszeć, że ciąża jest już donoszona jest strasznie przyjemne:)

Załączniki

• DSC_0232.jpg
    DSC_0232.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale fajne grzecholki macie. Jak wrócę do domu to cudne fotkę swojego.
Bzibziok fajna waga malucha. Teraz to juz nie masz co się martwić.

Zula a ty to jeszcze nóżki zaciskania bo każdy tydzień dla twoich dzieci w brzludzku u mamy to lepiej.

Esiek no Marcelina chyba jeszcze nie raczy wyjść chociaż buszuje mi po brzuchu niemilosiernie. Boli mnie dzisiaj podbrzusze ale na poród nie liczę kupiłam za to herbatkę z liści malin.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry