• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

montana od 18 tc mam zaczac odstawiac stopniowo encorton, zrobic subpopulacje limfocytow i przyjsc na wizyte do immunologa. Zobaczymy czy uda sie calkiem odstawic.

Dziewczyny ja sie kg staram nie przejmowac ale slyszac codziennie od obcych ludzi, ze tyje w zatrwazajacym tempie to nie jest mile. Ludzie sa wredni, jak mowie, ze to 4 miesiac, wszyscy sie dziwia i mowia, ze mysleli, ze 6-7 ;) Buzie mam jak ksiezyc w pelni :) Tak to jest jak sie bylo kiedys chuderlakiem a teraz przytylo sie od czasu brania encortonu 10 kg ;)

reklama
Kasik to ja mam odwrotnie niz ty a tak sie denerwuje, jak Mowię ze jestem w ciazy a jak mowię ktory tydzien to patrzą na mnie ja na wariatkę ze wymyślam :/ ze to
Ciąża wymyślona ale Franus juz daje znac wiec mam Ich gdzieś :) nawet moj lekarz teraz w niedziele patrzył
Na mnie a ja oczywiście w
Śmiech :P ze nawet on nie wierzy

Kasik ty byłaś chudzina wiec po tobie odrazu widac ze jakies kg dochodzą, odstawisz lek to juz tylko malenstwo bedzi dodawało ci kg :) kozuchowska tez na twarzy sie zaokrąglila wiec jak widzisz dorownujesz celebrytom :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mozna pic Inofem czy inofolic w ciazy?:tak:

genna powoli zaczniesz tyc i nikt juz tobie nie zarzuci ze jaja opowiadasz... :tak: dzis stanelam przed lustrem i widzialam ze mi brzuch urósł....no ale to chyba dobrze...

Kasik ty chudzinko super wygladalas na zdjeciu... gdzie tam gruba jestes.... ;-)

ema gratuluje udanej wizyty i juz wielkoludka... :tak:

DSC_0371.jpg
A to Marcelina 3 dni przed terminem :)

Załączniki

• DSC_0371.jpg
    DSC_0371.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Madziu piekny brzucholek :-) , kurcze i pomyslec ze za pare dni juz go nie bedzie, zas bedzie coreczka.
Kasik nie przejmuj sie glupimi uwagami ludzi. Najwazniejsze ze jestes w ciazy. A nie dlugo poczujesz juz pierwsze ruchy, zobaczysz jakie to cudowne uczucie. Ja nigdy wczesniej nawet sobie nie wyobrazalam jak to moze wygladac tak teraz kocham to uczucie :-).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry