• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękujemy bardzo :) nie ukrywam, że jestem chodzącą dumą od 14 dni, nie mogę od Niego oczu oderwać ;-)))) ale to chyba wszystkie mamy są dumne ze swoich dzieci

Dziewczyny jak miło patrzeć na Wasze brzuszki, wszystkie piękne! To jest jednak wspaniały widok. Trochę mi tego brakuje...

Madzia mi tez się wydaje ze szybko u Ciebie nie pojdxie bo brxucholek jeszcze wysoko.

Dziewczyny super brzusxki macie :) ja juz nie pamietam jak to jest.....

Lenka
Przecudowny przeslodki cukiereczek z Twojego synusia :) Będzie lamaczem serc !!!

Medalikara, śliczny brzucholek :) kształt pozostał tylko sporo się powiększył ;)

Lenka, ale masz slicznego synusia ;)

Ja po ciężkiej nocy :( mało co snu bo przez katar i ból gardła mnie zatykało. Wiedziałam że mnie zdechlaki zaraża (wszyscy w koło chorzy). Mam nadzieję że uda się to szybko wyleczyć bo panuje u nas angina a z nią bez mocnych leków ciężko walczyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w końcu Was nadrobilam ;)
Super macie brzuszki ciesz cie się nimi bo teraz Wam przeszkadzają a później za nimi zatesknicie ;)
Esiek jesteśmy w domku od pn. Uczymy się siebie z małym ;) karmie piersią co wcale nie jest łatwe bo mały potrafi wisieć naccycu w nocy nawet 3 h :/ dopiero się uczy ssać więc różnie to wygląda. Po za tym zakochałam się w nim po uszy. Zawladnol całym miim światem ;)
Jeśli chodzi o wage to naprawdę nie martwcie się. Ja po porodzie spadlam tylki 4 kg byłam w szooku że tak mało ale trraz mam już 8 mniej jeszcze tylko 4,5 i wrócę do starej wagi. A brzuch tydzień po porodzie mam prawie taki jak przed ciąża i zero rozstępów a używałam tylki oliwki.
Madzia76 trzymam kciukibza szybkie wyjście Marcelinki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry