• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzisz Madzia, my to wiemy a moja mama ma teorie że mrozy to ło matko - na zatoki źle, na przemarznięcie, na zapalenie płuc.. Jak mi na początku powiedziała, że jak od listopada beda mrozy to do wiosny nie wyjde z domu to myslalam, ze padne :)
No ja nie wiem czym miałby zaszkodzić spacer do lasu ... W domu i tak mamy psy więc zarazki z dworu bedą tak czy siak ...

reklama
Bziumelka, robię wszystko żeby mnie nie rozłożyło. Biorę syropek i rutinoscorbin tak jak ostatnio zalecal dr i mimo iż nie znoszę miodu to zmuszam się do picia herbaty z cytryną i miodem.

Co do spacerów to też mam zamiar wychodzić na dwór z małą. Taką pogoda deszczowa ja teraz to może odpada spacer ale lekki mróz jak najbardziej ;)
U mnie jeszcze na tyle dobrze że przed dom mogę wystawić wózek nawet jak pada ;)

Medalikara ja też myślałąm o tych pieluchach wielorazowych. Chodzi mi o takie co wyglądają jak pampers a wkładasz tylko taki chłonnym wkład w majteczki który się pierze, ale powiem Ci ze zrezygnowałam narazie z tego pomysłu a to dlatego że ja nie miałam nigdy styczności z dziecmi i każda czynność bedzie dla mnie nowościa, dlatego chce wybrać najprostsze rozwiazania tzn. jednorazówki. Może gdybym umiała zajmować sie dzieckiem to wybrałabym tą opcje ale wiem że sobie nie poradzę chociaż bym bardzo chciała. Może w poźnejszym czasie jak nabiorę wprawy...

A co de hemoroidów tak jak już kiedyś pisałam jak miałam zaparcia to mi wyszedł ale brałam leki i zniknął, teraz przy biegunce znów się pojawił tylko 3razy wiekszy ale od wczoraj biorę czopki i widze poprawę. Zaczłą się chować i już tak nie boli. A do proktologa to wydaje mi sie ze mozesz isc zawsze. Wiem że te hemoroidy podwiązują tylko nie wiem czy w ciąży też można...

U mnie na szkole rodzenia mówili, że przy mrozie poniżej (-10) już nie jest wskazane wychodzenia, ale tak po za tym nie ma innych przeszkód. No i faktycznie na początku powinno się omijać skupiska bakterii typu duże sklepy. Kiedyś słyszałam teorię, że przez pierwszy tydzień nie należy z dzieckiem wychodzić. Ale w sumie te teorie się zmieniają średnio co 2-3 lata.

Lenkabar Filip jest taki słodki, że chyba bym go schrupała :-)

Madzia brzuszek piękny, już czas na Was :tak:

Magda kuruj się, kuruj za wczasu, żeby Cię nie rozłożyło. Ja też dzisiaj kiepsko spałam, jakoś mi gorąco było, mimo, że kaloryfer zakręcony. Zawsze myślałam, że w ciąży to się śpi jak suseł a ja się budzę po 10 razy w nocy.

Medalikara brzuszek śliczny :tak::-)

A ja lepszego terminu rozwiązania nie mogłabym sobie wymarzyć, wiosna :-) Nie będę musiała się martwić mrozem i już sobie wyobrażam spacerki w maju,a to jeszcze tak daleko :zawstydzona/y: Na dodatek mam pracę bardzo sezonową, latem dużo pracy a zimą nuda więc obijam się teraz ;-):-D a przyszły sezon będą musieli sobie poradzić beze mnie.

Lenka, piekny Twój synuś, normalnie zakochać sie można 1

Medikaria, mnie po mięsie bierze na kłaczki i odbija mi sie niemiłosiernie. Generalnie mam mięsowstręt a jak już zdjem to i zgaga też sie pojawia.

Dziewczyny znacie może taki preparat na rozstępy?
Weleda, Olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Koleżanka mi poleciła że niby super firma.

Kasik, co do snu to na początku spać nie mogłam tylko się kręciłam, później o godzinie 20 nieprzytomna padalam na twarz a rano i tak nieprzytomna. Teraz budzę sie w nocy najczęściej siusiu i jak wracam udaje mi się zasnąć choć nie zawsze ;)
Z tym spacerkiem w maju pamiętaj o grupowym spacerze po Krynicy ;)

Emilia no to pięknie, najważniejsze ze wszytsko jest dobrze :-)
A mnie przed momentem odwiedził Pan z ZUSu, hehe kontrola. Na szczęscie był miły, pożyczył szczęśliwego rozwiązania jakbyśmy sie wiecej nie zobaczyli. Dobrze ze bylam w domu, bo tak dostalabym wezwanie na komisje :baffled:

reklama
montana a od kiedy jesteś na zwolnieniu lekarskim? Pracujesz na etacie czy masz działalność?

Emilia kawał chłopa z Twojego kropka ;-)

Magda do Krynicy mam 100 km ale jak trzeba to przyjadę ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry