Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale brzuszek mam większy, mimo, że jest między nami 2 tygodnie różnicy 
Kominek jest szczelnie zamykany więc tu obaw nie ma. Wszędzie mamy pełni kabli, nam jakoś to nie przeszkadza ale przy dziecku to niedopuszczalne. Trzeba będzie przeorganizować dom.
. Marcelina nadal w brzuchu, wierci sie niemiłosiernie ale wyjść nie chce. Czy coś
z tego bedzie to pewnie tak ale kiedy hmmmm. Byliśmy dzisiaj z emkiem na targach pt: Mamy dziecko, chociaz nasze jeszcze nie wylazło, poogladaliśmy i była fundacja z którą rozdimy. Co prawda mojej położnej nie było ale rozmawiałam z inną ze na dziś mamy termin a Marcelka nic
i ona powiedziała ze malutka sama będzie wiedziała
kiedy ma wyjść i tyle, mamy jej nie popędzać,ale to kręćka mozna dostać. Moja biegunka się uspokoiła i tyle. A z tych targów to tyle że był fotograf który robi sesje zdjeciowe brzuszkowe, czy noworodkowe i cyknęliśmy sobie pierwszą fotkę razem w ciaży i mam nadzieję ze ostatnią.