Magda_7891
Fanka BB :)
Esiek, zapewne to ten odcinek co dziewczyna wręcz wyła z bólu przy znieczuleniu?
Kasik, szefowej nikt nie odmówi
szczególnie ciężarnej 
Kasik, szefowej nikt nie odmówi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Wydaje mi sie że troche panikowala ta kobitka, hmmm sama nie wiem. Ja mam wysoki próg bólowy, ale wizja porodu tak czy siek mnie przeraża.
. Najpierw szanowny Pan pospal do prawie 10,potem kawusia no i łaskawie zabral sie do rzeczy. Rozkręcanie szaf i poźniej ponowne ich złozenie trwało do teraz, a to dlatego ze mamy 2 duze szafy i tą z sypialni zabieramy do nowego pokoju. I dopiero teraz zacząl ze szwagrem malowanie. Ehhh a ja siedze w salonie, w stercie kartownów, ledwo TV widze. Masakra.... Dobrze ze postawilam na swoim i kazalam mu robi to w ten week, bo emek twierdzil caly czas ze mamy jeszcze duzo czasu. Ale ja juz jak pomyśle o skladaniu do szaf tych wszystkich rzeczy to mi nie dobrze