• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oliwa z oliwek niby też może być ale najbardziej zachwalała ten olejek migdałowy. Tłumaczyła żeby masowac okreznymi ruchami. No brzuszek może być przeszkodą ;) trzeba by obrać wygodną pozycję a na leżąco próbowałaś? Ja muszę zobaczyć czy dostanę u mnie ten olejek i też spróbuję ;)

Anulla śliczne body ;-), najgorzej to zrobić ten pierwszy zakup,bo strach itp, ale poźniej chce sie juz wiecej i wiecej :).
Ja to sie juz tak nakrecilam na wózek, na FB pisalam ale tu na forum nie że podoba mi sie Jedo Fyn Memo. Ale chyba w grudniu zamówie, tym bardziej ze czeka sie na niego ok 4 tyg.
Dziewczyny do masażu krocza męzów trzeba zaangażowac :-D, niech chociaż tyle mają. A tak swoją drogą ile jest spotkań w szkole rodzenia u Was? Bo u mnie mozna zacząć dopiero od 27tc.
Magda patrze na Twój suwaczek iiii :szok: szok hehe, zaczęłaś juz 27 tc, a mi sie coś czas zatrzymal i pamiętam jak mialas 24. Kurczę ale ta ciąża nam szybko leci.

Montana, jaki kolor wybierasz? Jedo ma spory wybór kolorystyczny. Mój mąż to chętnie by się za ten masaż zabrał hahahaha ;)
Faktycznie czas zasuwam jak wściekły ;) tydzień po tygodniu.
U mnie szkoła rodzenia to 8 zajęć, raz w tygodniu po 2 godziny.

To masowanie nasunęło mi pytanie ;) jak z przytulaniem w ciazy, no wiecie :) ? Szczerze na początku trochę sie bałam , pózniej przez mdłości to nawet nie miałam ochoty ale w 2 trym to chyba juz można , co nie ?

Madziu wczoraj na sklepie spodobał mi sie model nr 302, taki brązowy z beżową eko-skórą i beżowy stelaż :tak:i koła ze szprychami.
A ten czas to naprawdę leci jak szalony. Tez w szoku jestem ze mam prawie 23 tc :-)

Lisska powiem Ci że u mnie nie ma przytulanek, wiesz zastępujemy to w inny sposób, choć mój męzuś to już by chcial tak normalnie no wiesz :-p. A nie ma bo w 7 tc po przytulankach zaczelam plamić krwia i trafilam na IP i od tamtej pory strach mnie paraliżuje, nawet ochoty wiekszej nie mam :baffled:

Montana, mi podobał się kolor granatowy w te ala kropki ;) lub kremowa eko skóra która mąż podziwiał najbardziej ;)
Dopiero była beta i stres a tu już połowa za tobą ;) u mnie za chwilę będzie 30 tc to już wogóle szok kiedy to minęło ;)

Liskka, jak nie ma przeciwwskazań to przytulanki nie sa zabronione. U nas to dr chyba przed samym porodem odwoła blokadę ;) Od początku mamy zakaz.

montana8, no to tez bym nie ryzykowała juz. My na razie nic bo właśnie bałam sie do 12 tyg zeby cos sie nie podziało. Moze pózniej sie zdecyduje, nie wiem. Wogole jak aplikuje sobie lutke to mam wrażenie ze jakoś ciaśniej tam jest ;)

Oglądałam przed chwila program Wojciechowskiej o surogatkach w Indiach i sie poryczalam,hormony ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry