Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mnie zczyna juz wszystko przerazac...
Bzibziok wiesz do bb mam 30 km chodzi mi o szpital wojewodzki, tam jest oddzial wczesniakow i slyszalam ze maja dobry oddzial, sprzet otp..![]()
Sliczne body ale chyba bardziej dla dziewczynki :-)ja już zauważyłam, że w płaszczyk też już nie wchodzę. Ale to jakoś szybko, parę dni temu, wchodziłam, a dziś zauważyłam, że ledwo guziki się zapinają i brzuch wystaje. Chyba pora zmienić na coś większego.
No i żeby tylko nie zapeszyć - byliśmy w weekend na zakupach i nie mogłam odejść od stoiska z rzeczami dla niemowlaków i jak zaczęliśmy je przeglądać, to oboje z mężem nie mogliśmy oprzeć się przed zakupem pierwszego ubrankaNie wiemy czy to dla dziewczynki, czy dla chłopca, ale dla takiego maluszka nie ma znaczenia. Kupiliśmy body za 7zł bo były przeceny letnich i wiosennych ubrań. No a, że rodzę w maju, to akurat się przyda
![]()